"Márciusban dönt a Mol igazgatósága a 2010. évi nyereség felosztására vonatkozó javaslatról; az idei nyereség várható nagyságát Mosonyi György vezérigazgató nem közölte, csak annyit mondott: "nem fog csalódást okozni a részvényeseknek".
HA-HA-HA tényleg nem csalódtak nem kaptak semmit:)))))))))))))
Tegnap ha 10-szer nem számoltam, hogy a 430db-os OTP pakkomból hány MOL-t tudnék venni, ha meglépem +4% -4x0,3% broki díj virtuális +12db OTP-m lehetne, ha most visszaszállnék OTP-be.
Aranyos vagy, de én is hozzáedződtem. :-)
Ezen felül: tegnapi szabadságom okán ma szét akarnak tépni a kollegáim, annyi munka halmózodott fel, hogy épp csak egy megbízást be tudtam pötyögni a rendszerbe, aztán annyi...
(Ja, és reggeli edzés gyanánt csináltam egy spárgát a lányom iskolájában, ahol posztkommunista PVC-vel borított a folyosó. Amikor arra felhordják a kölkök a havat, korcsolyázni lehet rajta, így 10 cm-es sarkú csizmámban igen elegánsan bemutattam, mit tudok én jógaórán ! :-)
Kibírtam röhögés nélkül. :-)
Úgy hogy ennél már csak jobb jöhet.
Amúgy meg Palikám, aki 8000 db-ot akar felmarkolni 19300-on (tegnapi záró), annak egy jó nagy fityiszt, oda nem adom neki a papírjaimat, jó helyen van az nálam.
Mindenkinek verőfényes, vidám napot, jó főzőcskézést és miegyebet kívánok, majd jövök, ha lélegzethez jutok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.