Az EGIS-t is megnéztem az is Harami Cross elméletileg bullish. Nem főztem Tescós sajtaltöltött pulykamell volt a menü. Nem tudok mit kitalálni, mint tartom az OTI, FHB párost, csak a célárfolyamot egy kicsit leszállítottam.
Amsztikám optimizmust a Ricsi gyertyájából lehet feltételezni a hosszútestű fekete gyertya a követő fehéret Harami pozícióban átöleli, a MOL fekete hosszabb fölső kanóca bearish, az OTP mivel kistestű a gyertyája a színe lényegtelen a hangulata semleges. Az optimizmusom kezd olvadozni, ezért nem is írtam ma. Felfedeztem egy rádióadót neve Good Vibrations, most ezt hallgatom.
Pf-s szerkesztő sem szomjas már.
Másodjára sem sikerült hibátlanul leírni az Obamas cikk címét ! :-)
1.variáció:
Obama benyújtott a költségvetést
2.variáció:
Obama benyújtotta: többet adót fizethetnek a gazdagok.
Azt hiszem Thomas fogalmazta meg legjobban a bux mozgását azzal amikor azt írta a bux alig várja hogy az emelkedéseket kibekkelje aztán jöhet az esés. Mol is vhogy átvészeli az up időszakot aztán amikor minden pirosra vált jöhet a zuhé!
Azt hiszem Thomas fogalmazta meg legjobban a bux mozgását azzal amikor azt írta a bux alig várja hogy az emelkedéseket kibekkelje aztán jöhet az esés. Mol is vhogy átvészeli az up időszakot aztán amikor minden pirosra vált jöhet a zuhé!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.