Tavaszra újra veszek egy motort, és szarok a hóra! Élni akarok, nem görnyedezni ez a szar monitor előtt... Egyébként érdekes, hogy épp az emelkedésben fáradtam bele. Átérzem a sok újonc kálváriáját, akit kitömtek ma, mint a ,,szertári sast"!
Az idézet Dpocikátol (sic!) -:))))
MINDEN SZAVADDAL EGYETÉRTEK!!! erre jöttem rá én is még otiból kimentem a pénzem aztán max akkor jövök vissza amikor a rádióban hallok a tőzsdéről...azért h fogjak évente 300.000ret...nem éri meg...azért is adtam el ezt is, mert már nem érdekel...a tőzsdéhez sok pénz kell...kisbefektetőként nem éri meg...
hát:) Jól döntöttél, én is ezt tettem volna. Meglátod milyen felszabadult 7végéd lesz, és azért mégiscsak kerestél... Hétfőn lehet fel lesz, de az is lehet hogy le, és akkor visszaveheted/jük...
Szóval egy cseppet se bánkódjál. Jól kijöttél a betervezett 1 évedhez! képest... nagyon IS :D
Szép 7végét!
Én úgy, hogy kimentem a pénzem, pár százezret hagyok napizni, és csá. Az elmúlt évek alatt felismertem, bármennyit is tudok már, hogy hosszútávon, csak idő kérdése és kikészülsz, anyagilag is és mentálisan is, szebb ez az élet attól, hogy mintsem itt basszam el a tőzsdén. Öregszem és fogy az idő, túl értékes most már.
Izgalmas egy hetet zártunk, életem első DT-je nem realizált -9600-at hozott. Jól jártál, hogy nem szálltál ki, bízhatsz a gyorsjelentés előtt még felmenetben, a 19 átvitele fontos momentum.
hát eladtam záróban...kerestem rajt 35000 forintot és elvileh megszűntek az anyagi gondjaim...már mint az a része h nem volt készpénzem és már filléreznem kellett...ebbe aztán rendesen bele is fáradtam idén még van 8400 minuszom és összeségében 354000 plusszom, de még ott az oti...az is hatalmas szó sztem h ilyen óriási beragadás után egyáltalán pluszban vagyok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.