vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Farkasfutol akartam kérdezni. Raktam be egy giga zászlót az ezüstre és szerinted ez lehet valid? Meg még azt hogy a mai felszúrással megszúrtuk a pingvint ugyan, de nekem ez nem elég szerintem meg kellene járnia ezt az utat nemcsak felszúrás szintjén is!?
Akkor sűrűn kéne kezet mosnom.😁 Hozzáteszem azért fejlődtem, most már figyelem az indikátorokat vásárlás és eladás elött.Több vásárlásom is napi minimumon sikerült.Az eladással még van hova fejlődnöm. Kapkodok, sokat benne hagyok.😭
Hát mivel sokáig szüretelt, így biztos sok bora is lett, és hát akkor lehet sokáig nem olvashatjuk még. Az biztos , hogy tőzsdézni csak tiszta, hideg fejjel érdemes. Én mindig így csinálom, csak a végén nem mindig tiszta gatyával fejezem be a tranzakciókat.
Kedves Valiz! Ebben a politikai helyzetben.nem fog jelentősen visszaesni az árfolyam.Szerintem az arany és az ezüst is új csúcsra fog menni. Persze ha a közel keleten kitör a happy akkor az más helyzet. Jó hétvégét neked.
MOL topik