MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Én eddig úgy tudtam, hogy csak 1941 őszén, majd utánanézek, ha lesz időm. Viszont szerintem a moszkvai csatában még biztos, hogy nem használtak amerikai felszerelést.
A magyar lakosság legalább felének jobban ment a sora mint akkor, ezért sírják vissza. És ezért nem sírják vissza pölö a románok, mert ott mindenki olyan szarul élt, hogy annál még a vadkapitalizmus is jobb.
ilyen egyszerű. nem hülyék az emberek, csak visszavágyják a kádári jólétet és biztonságot. tökre érthető
A Jóisten mentsen meg minket az EU-ból való kilépéstől. Akkor tényleg Moldávia szintjére süllyedünk.
Az egyetlen garanciája hogy nem egy teljesen háborodott kleptokratikus diktatúra van Mo-on, az az EU. Nélkülük végünk van, de nagyon. Teszem hozzá, az EU-s segíly nélkül itt extrém pusztarecesszió lenne
Roosevelt segghülye liblingje Harry Hopkins már júliusban __hívatlanul__ megjelent Moszkvában azzal a felkiáltással, hogy az USA segít...
még csak könyörögni se kellett ezeknek a tömeggyilkosoknak...
a szovjet vezetés egyébként olyan szinten kétségbe volt esve, hogy még __USA vezetés__ alatt álló (!!!!) USA csapatokat is szívesen beengedtek volna a területükre...
az már csak hab a tortán, hogy a segítségnek semmilyen érdemi feltétele se volt...
pl. Lengyelországról se esett szó pedig állítólag miattuk léptek a britek a hadi ösvényre...
Ez örök vita, hogy a segélyeknek mennyiben volt szerepe a SZU győzelmében. Ami érdekes: az első orosz győzelem Moszkvánál volt 1941 telén, akkor pedig még nem nagyon kaptak segélyt.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.