MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Attól, hogy különböző linkekkel bombázol a kérdés csak számodra okoz megoldhatatlan problémát!
Ha minden szavad igaz lehetne, akkor sem lenne oktatásban az, amit mindenáron, mint egy vírust akarsz terjeszteni!
"Több tízezer egészségügyi dolgozó – főként a részmunkaidőben, szerződéssel, nyugdíj mellett foglalkoztatott ápolók, mentő szakdolgozók - nem kapott időben bért, tudta meg a Népszabadság. "
Senki nem akar kilépni az Unióból, mert mindenki attól fél, hogy ez az Unió felbomlik, ha politikáján nem tud változtatni!
"Káosz és zűrzavar uralkodik az Unióban, mint szerinted az oktatásban"?!
Kedves "koma"!
Olyan okosakat találsz ki, hogy kénytelen vagyok egy szakmailag analfabéta oktatásban járatlan "komának" megismételni,hogy a káoszt és zűrzavart olyanok keltik és terjesztik mint az ilyen oktatáshoz, hozzászólni, hozzátenni nem tudó, hozzád hasonló "komák"!
Az hogy bérüket késve kapják, fiókmaffia, talpas tanerők, csak az ilyen "komák" fejében fordul elő az oktatással ismerkedők között!
Nade nincs ez rendben? A piacainkon elérhető hasznot ők fölözik le, de ebből a haszonból juttatnak nekünk is. (És most ne menjünk bele, hogy mi mennyi, ki jár jobban vagy rosszabbul, mert szerintem egzaktul nagyon nehéz lenne eldönteni)A gond nem ez, hanem az, hogy ilyen biztos, számunkra kockázat mentes üzletmenet mellett sem fejlődünk az égvilágon semmit, sőt..
"A FRONTEX KÉRÉS NÉLKÜL IS ÁTVEHETNÉ TAGORSZÁGOK HATÁRAINAK VÉDELMÉT BRÜSSZEL SZÁNDÉKA SZERINT
MTI
A nemzeti szuverenitást csorbítva az adott ország kérése és beleegyezése nélkül is átvehetne határőrizeti feladatokat bármely uniós tagországtól az Európai Unió határőrizeti ügynöksége (Frontex) az Európai Bizottság formálódó javaslata szerint, amelyet a brüsszeli testület már a következő uniós csúcs előtt, december 15-én bemutat – írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap."
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.