Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HPeter76
HPeter76 2019. 06. 07. 15:32
Előzmény: #25159  HPeter76
kaptam a minuszt,mert rosszindulatu ember lennék.. nem hinném..
HPeter76
HPeter76 2019. 06. 07. 15:29
Előzmény: #25158  HPeter76
Eus választás előtt nem akarták látni a BEVÁNDORLÓ TÖMEG IGAZI ARCÁT..
 Ki tudod Te zárni országról országra vándoroljonak Eléggé nehezen hihető(Kerítés nélkül)
 Aztán nem vonja ezeket(Őket) senki felelőségre..Liberális retorika szerint..
HPeter76
HPeter76 2019. 06. 07. 15:23
Előzmény: #25150  Peterbond
Nagyon Hívatalos szavakat használsz ""IMPORTÁLNI EMBEREKET""
 Na maradjunk ebbe a szöveg környezetbe.. Este nem tudnak róluk a táborba vagy őrzik v. nem
 már ítt is vannak.. Hova mennek(menénnek) szegények az orruk után Másik országba
 vagyunk, bizony ennek ez a neve.. Aztán várnak is ezek valami Felsőbb(Eus) összehangolásra!! Parancsol ezeknek/nekik valaki!!!
 Maradjunk már az alapoknál!! Nem vezetnek itt be semmit Pláne nekünk ne várjunk,menjünk
 -ennek ez a neve!! Sőt Eus választások előtt már volt próbálkozás!!
 Bírjátok már, ki maradjatok (így volt a görögöknél történt)
pampa 2019. 06. 07. 14:10
Előzmény: #25133  qwrtzq
Csütörtök este Dormánfalva polgármestere, Constantin Toma az egyik hírtelevízióban az úzvölgyi katonatemetőnél aznap délután történtekről beszélve azt mondta:A Hargita és Kovászna megyeiek akciója szerintem nem volt szerencsés. Kényelmetlenséget okoztak. (…) Mindenkit biztosítok arról, hogy nem voltak és nincsenek problémák. Kétezer román volt a temetőbe. Nem voltak problémák.Toma a csendőrség közleményét visszhangozta, amely szerint a törvénytelenül létrehozott román parcella felavatására érkező személyek nem követtek el erőszakos cselekedeteket – írja a Maszol.A szomorú ebben az, hogy ezt felvételek is cáfolják. A videón jól látható, ahogy a románok gyakorlatilag apró darabokra tépik a székely kaput, majd meggyalázzák a sírokat, az élőláncokat alkotó magyarokat kövekkel dobálták meg, valamint zászlórudakkal bántalmazták őket."
pampa 2019. 06. 07. 13:54
Előzmény: #25153  Phylaxa
a "migráns" vízumként elhíresült ötlet....
a migráció menedzselése....
a migránsokat segítő civilek megemelt támogatása....
a kvóta ami még nem került le végleg a napirendről...
stb...

ez mind az EP olyan intézkedése ami a migráció visszaszorítására irányul.....csak mi ezt nem értjük....
.
 nem kellene már beiratkoznunk az általános 2. osztályába, hogy megértsük a körülöttünk zajló eseményeket?  :))))))
pampa 2019. 06. 07. 13:41
Előzmény: #25153  Phylaxa
Klasszikus esete annak amikor valakin számon kérik , hogy miért a szemének hisz és nem annak aki elmagyarázza neki, hogy mi történik körülötte!
pampa 2019. 06. 07. 13:40
Előzmény: #25151  Peterbond
nem adatokat, annak nagy értemét nem látom....

nézzünk csak egy mait egy másik topoikból.
.
Írtam a Krím elcsatolásáról, jött is a válasz, hogy az TÖRVÉNYTELEN volt és jogos az orosz büntetése!
 Szerintem is.
Így írtam a Golán elcsatolásáról és kérdeztem azért nem jár büntetés?
.
 szerinted?
Phylaxa 2019. 06. 07. 13:39
Nem értem miféle összeesküvés elméletekről beszélsz. Világosan leírtam, hogy nagyon régóta folynak a betelepítések és folynak ma is. Téged lehet, hogy érdekel, hogy ki akarja ezt, engem nem. Engem az érdekel, hogy mire jó ez?  Tehát ezt mással kell megbeszélned. Brüsszel nemhogy nem állja útját az egésznek (nem is teheti, mert tagállami hatáskör), de még fenyegeti is azokat, akik nem akarják (teljesen feleslegesen az előzőek miatt). Nekem nem hinnem kell benne, hanem látni. Ezért is kérdeztem, de nem tőled, mert szerinted ez nincs. :)
pampa 2019. 06. 07. 13:36
Azaz Nincs olyan hogy "Brusszel" direkt importalna kepzetlen migransokat europaba. Sehogy sincs erdekukben es nincs ra logikus magyarazat. Azon kivul hogy egyes brusszelt ellenzoknek erdeke ezt terjeszteni. Az EU legtobb intezkedese pont azt mutatja hogy ezt a bevandorlast igyekeznek csokkenteni ( toro libiai afrikai egyezmenyek Frontex bovites stb... ) es a tobb mint 90% os eses az illegalis hataratlepesekben is ezt mutatja."
.
 Intézkedései????
 Mik azok?
 Mert én még csak nyilatkozatokról olvastam....

intézkedést pl.  Orbán meg Salvini hozott!
 és működik, pedig mind két esetben azt mondták, hogy nem megoldás!
Peterbond 2019. 06. 07. 13:23
Előzmény: #25146  pampa
Onmagadat miert csapod be ilyen szovegekkel? A propaganda egyik hatranya hogy egy ido utan te magad is elhiszed amit szajkozol. Mint amikor te kered szamon hogy te adatokat linkelsz es nincs ra valasz. Ilyenkor gondolom a szabadban gepezel mert a plafon leszakadna.
Peterbond 2019. 06. 07. 13:20
Előzmény: #25147  Phylaxa
En ertem. A legnagyobb gond az osszeeskuves elmeletekkel hogy sok mogott logika sincs csak feltetelezes hogy a GONOSZ hatterhatalom csinal valami rosszat azert mert gonosz es csak. Pedig a legtobb esetben emberek igenis logikusan esetleg erzelmi alapon de akkor is valami logika alapjan cselekszenek. Ha ilyet nem tudsz talalni akkor az alap kiindulas a rossz.
.
Azaz Nincs olyan hogy "Brusszel" direkt importalna kepzetlen migransokat europaba. Sehogy sincs erdekukben es nincs ra logikus magyarazat. Azon kivul hogy egyes brusszelt ellenzoknek erdeke ezt terjeszteni. Az EU legtobb intezkedese pont azt mutatja hogy ezt a bevandorlast igyekeznek csokkenteni ( toro libiai afrikai egyezmenyek Frontex bovites stb... ) es a tobb mint 90% os eses az illegalis hataratlepesekben is ezt mutatja.
.
Te hihetsz abban amit alabb irsz de te magad irod hogy nem talalsz erre az elmeletre logikus magyarazatot.
pampa 2019. 06. 07. 13:16
Előzmény: #25148  Phylaxa
Nem, de törekedni kell rá!
Én így teszek a lehetőségemhez mérten!
Nagyon pici ez a lehetőség, de "bűn" lenne nem élni vele!  
Phylaxa 2019. 06. 07. 13:03
Előzmény: #25146  pampa
Már a kérdésemet se értik. Na mindegy, nem mi változtatjuk meg a világot, azt már gyermekkoromban megtanultam. :)
Phylaxa 2019. 06. 07. 13:01
Előzmény: #25145  Peterbond
De hiszen pont ezt írtam. Tehát minek importálják a vallási háborúkat? A muszlimok egymás köztijét és mindkettőjük zsidóellenesét? Te érted? :) 
pampa 2019. 06. 07. 12:59
Előzmény: #25144  Phylaxa
Ezt senki sem érti!

ha a "világbéke" a végső cél miért gyártunk "fegyvert" ?
.
maszlag a tömegnek....
 a cél a max. kizsákmányolás!
minél nagyobb politikai és gazdasági hatalom megszerzése!
stb....
.
 a többi csak a cukormáz a külső felületén....
a valóság belül van....

néha adódik konkrét, vitathatatlan példa....
idehozom.... és 0 reagálás !    :))))

de arról napokat tudunk beszélgetni, hogy tiborcz miért jár német rendszámú autóval.....
esetleg Ráhel baba pelenka beltartalma szilárd vagy krémszerű volt e?   :))))
Peterbond 2019. 06. 07. 12:52
Előzmény: #25144  Phylaxa
Talan ilxenkor kene neked is belatni hogy az alap otleteddel van es ezert nem talalsz ra logikus magyarazatot.
Phylaxa 2019. 06. 07. 12:47
Előzmény: #25143  pampa
Figyelj Pampa! Az EU-ban már a népeket akarják valami masszává gyúrni, nemhogy a kisebbségekről gondolkodjanak. Ez tisztán látszik a betelepítéseken. Nem tegnap kezdték. A magyarázatot nem értem, nem azért mert nincs, az sosem lesz, hanem a logikát keresem mögötte. Tegyük fel, hogy "nem lesz többé a népek között harc a kontinensen" az indok. Tehát történelmet nem tanítunk (vagy átírjuk fokozatosan), csak 1995-től mondjuk és az EU-n belüli szabad áramlás gondoskodik majd róla. Az EU-n belüli szabad áramlás nálam rendben van. A történelem tagadása viszont nincs, egyáltalán nincs rendben. De még akkor sem értem, hogy ha béke a cél, akkor minek importálnak 600 évvel ezelőtti vallási háborúskodásokat? Végre megnyugodhatott volna a kontinens, de gondoskodnak róla, hogy ez ne történhessen meg. Hihetetlen. 
pampa 2019. 06. 07. 12:23
Előzmény: #25142  Phylaxa
 amikor megakadályozták Nyírő temetését.....
ahogyan eljárt a hatóság....

kibukott a román lóláb a kisebbség jogainak a betartásáról....
Phylaxa 2019. 06. 07. 12:17
Előzmény: #25140  pampa
AZ a pozitív diszkrimináció ,a  jogvédelem már a temetőben sincs. :)
Phylaxa 2019. 06. 07. 12:15
Előzmény: #25139  pampa
Szerintem pedig kegyeletsértés, de ma már a hazugságnak is kb. 100 szinonímája van. Ebből 99-et használnak, csak és kizárólag a hazugság-ot nem. 

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek