Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:37
Előzmény: #6118  Törölt felhasználó
Szerintem meg az a csőcselék, aki azt hitte, megint forradalom van, de csak a TV-székház kifosztására futotta tőlük. A forradalom emlékét azok szennyezték, akik forradalmat akartak csinálni, de csak egy színvonaltalan paródiát hoztak össze a "tiszteletére".

Meg akik belefojtották a szót Kosáryba például.
(Vagy korábban Mécsbe)

Fletóék a mai kormány és rendőrség megbecsülését szennyezte.

Igazi magyarként pedig mindig különválasztom 56-ot, 56 megünneplésétől. 56 ünnepeiből még nem találkoztam méltóval, az elmúlt 20 évben.
56 nem az ünneptől lesz az ami. Szerencsére.
56-ot nem lehet bemocskolni már semmivel.
Az ünneplését bármikor.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:35
Előzmény: #6118  Törölt felhasználó
Yesti egy angol spion... Ilyen nicket egy kis nyilasnak?
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:25
Előzmény: #6116  Törölt felhasználó
"Nagyon úgy tűnik, hogy sokan az utóbbit. "

ha igazi magyarnak éreznéd magad akkor nem választanád ketté!!!

de ha már igy rákérdeztél ,az 56 tisztelettét az elquró és bandája szenyezte be!

Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:21
Előzmény: #6115  Törölt felhasználó
Én teljesen nyugodt vagyok :)
Mások viszont nagyon megijedtek...
Nem lepődtem meg.

Én családi körben ünneplem a családomat. És a világtörténelem egyik legjelentősebb eseményét, nagyon büszkén.

A Cég című háromrészes film első két része nekem nagyon tetszett, kevesebb volt benne a műérzet, mint a Vajna filmben. (Tegnap, tegnapelőtt volt, ma a harmadik rész lesz, de az már messze esik 56-tól)
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:12
Előzmény: #6114  kenyeres
Kenyeres, jó hogy szóba hoztad az ünnepet, mert amúgy is lett volna egy kérdésem (költői jellegű). Ki mit ünnepel holnap: '56 51. évfordulóját, vagy a tavalyi utcai zavargások első évfordulóját? Nagyon úgy tűnik, hogy sokan az utóbbit.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:10
Előzmény: #6113  Törölt felhasználó
Nyugi tőzsdenyúl, ne kövesd el azt, amit pl. ő tesz rendszeresen. Maradj higgadt, nyugodt, korrekt. Én pl. csak nevetek az egészen:)
kenyeres 2007. 10. 22. 13:09
Az ünnep végéig ne veszekedjetek.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:09
Előzmény: #6109  Törölt felhasználó
Ezt vegyem fenyegetésnek? :)

Elképesztően pofátlan vagy, hogy sértegetsz másokat, fenyegetsz másokat, de mindezt magaddal szemben azonnal kikéred...

Ennyire izgulsz egy senki miatt te nagy valaki?

Nem gondoltam, hogy ennyire gyáva vagy...

Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:06
Előzmény: #6102  Törölt felhasználó
Yesterday, kár volt hosszú sorokon át műértetlenkedned, hogy mi a baj a sítlusoddal. Az, amit most is produkáltál. Ez pl.: "ugyanis vannak itt néhányan, akik bárhogy is iparkodnak, nem érik el azt a szintet, hogy nemcsak vitapartnernek, hanem embernek lehessen tekinteni őket. Kuki, buxer, pénznyelő, tőzsdenyúl feltétlenül ide tartoznak."

A legcsekélyebb tisztelet sincsen benned a másik fél iránt. És folyamatosan személyeskedsz. Én egyszer sem tettem ilyet sem veled, sem mással. Ez a baj. És még szomorúbb, hogy nem is érted.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 13:04
Előzmény: #6110  Törölt felhasználó
buxi ?

56 ban hol voltál??????
és 89 ben????

hogy a vipera emlékeztessen téged ,mikor történelem órán nem figyeltél!! :)))

egy elquro nem érdemli meg a forradalmat!
neki simán le kell mondania!

a forradalom eszméjét nem szarozzák össze ilyen keljfeljancsikkal!
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 12:58
Előzmény: #6108  Törölt felhasználó
Kemény fellépést vár el a csendes többség a rendőrségtől. Csöcseléknek a rács mögött a helye. A huligánokat viperával kell észheztérítebni.

Buxi!

csendes többség?????
akkor te melyik csoporthoz tartozol???
hulligánok csak a te fejedben léteznek,meg
az mszp s haverodéknál! :))

nem igaz hulligánokat (csöcselékeket)
csak nemlétező mszp sek (buxi) tudnak börtönbe zárni! :)))

Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 12:55
Előzmény: #6108  Törölt felhasználó
Nyuszifül, ne merj fenyegetni, mert NAGYON megbánod!
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 12:49
Előzmény: #6107  Törölt felhasználó
Már megint ez a szépirodalom, ami árad belőled :)

"Látom, nagyon magadra vetted a hozzászólásomat, tehát talált."

Teljesen félrelősz, ahogy teljesen elmerülsz lassan a paranoiádban, én jót mulatok a hülyeségeden, de már a szánnivaló felé csúszol lassan.

Nyúlpaprikás?
"ezeket nem sértésnek, hanem ténymegállapításnak szántam"
Aha, persze.
Ne lepődj meg, ha kapsz majd egy atyai pofont a nyúlpaprikástól, ha már apád láthatóan elmulasztotta a nevelésed során.

Te nem érted amit írtam:
Ha nem akarsz vitázni, miért vagy itt?

Miért írod, hogy:
"Mindenesetre sokatmondó, hogy egyikőtök sem kezdett érdemi vitákba az általam felvetett problémákról"

Ha nem akarsz vitázni, ez neked miért probléma?
Gyáva az, aki addig vitázik, amíg azt hiszi igaza van, amikor kiderül, hogy nem, akkor pedig ilyen hülyeségek mögé vonul vissza. A kisebbrendűségi érzésből fakadó indulataidat ne itt vezesd le, vegyél otthonra egy futópadot. De a legegyszerűbb, ha kicsit kisebbre veszed az arcod, és akkor nem derül ki, hogy nincs mire az a nagy méret.

Sokatmondó, hogy nem tudod eldönteni akarsz-e vitázni vagy nem...
Ha nem akarsz, ne szennyezd a topikot.
Ha akarsz, akkor se szennyezd a topikot, csináld értelmesen.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 11:12
Előzmény: #6104  Törölt felhasználó
Nem értesz nyuszifül, ezért leírom még egyszer, utoljára. ÉN NEM AKAROK VITÁZNI VELETEK. Senkinek tartalak téged is, a többieket is, senkikkel pedig nem vitázom. Ezt már többször leírtam, de te láthatóan nem fogtad fel egyszer sem.

Látom, nagyon magadra vetted a hozzászólásomat, tehát talált. Ne aggódj, számodra mindig van kiút: belőled még kitűnő nyúlpaprikás is lehet.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 10:54
Kemény fellépést vár el a csendes többség a rendőrségtől. Csöcseléknek a rács mögött a helye. A huligánokat viperával kell észheztérítebni.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 10:50
A stílusba kapaszkodva azért diszkreditállak, mert rászolgáltál, mert érdemi vitát nem tudok veled folytatni, és mert nem tetszik a stílusod.

A stílus független a vitától, lehet vitázni normálisan és anyázva, gúnyolódva is.

Ha érdemi vitát szeretnél, ne adj lehetőséget hogy a stílus miatt diszkreditáljanak.
Főleg azért ne, mert bunkó, és gyerekes dolog, ennél többre tartalak.
Figyeld meg az elmúlt két napot: ha értelmesen, gúnyolódás nékül érvelsz, sokan igazat is adnak neked. Ha gúnyolódsz, akkor nem állnak veled érdemben szóba.
Ha te az irodádban vitatkozol valakivel, mikor leszel érdemi, ha a másik gúnyol téged, anyáz, sérteget, vagy ha normálisan adja elő a mondanivalóját?
Talán ez sem érthető?
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 10:44
A vitakultúrád sem túl intelligens:

"Nem kertelek, mindazokat, akik ezt az országot tönkre tevő, szélsőséges, antidemokratikus, manipulatív, a hatalomhoz köröm szakadtáig mindenáron ragaszkodó, a saját népébe lövető hazug és tolvaj kormányt Júdás-pénzért védik sehonnai bitang embereknek tartom."

Tehát aki nem osztja a te nézeteidet politikai téren, az sehonnai bitang ember. Ezt milyen vitakultúrából hozod?

Ha a Júdás-pénz a gond, és nem a nézetei a másiknak, arról leszel szíves bizonyítani valamit, valahogy, mert egy ügyvédtől furcsa az ártatlanság vélelmének elhagyása. Ezt sem érted?

"Mindenesetre sokatmondó, hogy egyikőtök sem kezdett érdemi vitákba az általam felvetett problémákról, mert mindnyájan sokkal fontosabbnak találtátok azt, hogy a stílusba kapaszkodva próbáljatok meg diszkreditálni valakit, ahelyett, hogy vitát folytassatok a gazdaság és a tőzsde állapotáról."

Te vagy az eki nem tekinti elég fajsúlyosnak a másik felet, sőt sehonnai bitang embernek, és te kéred számon hogy a másik nem folytat érdemi vitát, sőt diszkreditál téged?
A sehonnai bitang az nem diszkreditál? Aki nem fajsúlyos azzal te érdemi vitát kívánsz folytatni, vagy eleve lezártad azt?

Költői kérdés, mivel három érdemi vitám volt veled, ami mind lezáratlan, mert amikor nem tudtál már érvekkel válaszolni akkor anyáztál.
Sokatmondóan minősíted magad...
és másokat.

Egyiket se tedd. Sokadszor kérlek.

Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 10:37
Amikor a 150 kg-os hölgy indul a Miss World-ön, olyan vagy te széplelkű fórumtárs stiláris szempontból.

"nem értelek benneteket, mi a baj a stílusommal?"

Akkor csak a legutolsó hozzászólásodat veszem elő engedelmeddel, azokat amelyekben durvábban sértegetsz nem idézem ide, mert bocsánatot úgysem fogsz kérni, hiszen láthatóan szerinted ez így rendben van, és te illemtanből túlképzett vagy.

A nickek gúnyolása már szinte természetes tőled, de azért értsd meg, hogy csúnya dolog. Én sem űzök gúnyt a tiédből. Ahogy a valódi nevek gúnyolását is kinőttem már a bölcsiben. Te még ott jársz, nem gond, az egy boldog korszak.

Szerinted csupán ennyi kifogásolható, majd írsz ilyeneket:
"nem érik el azt a szintet, hogy nemcsak vitapartnernek, hanem embernek lehessen tekinteni őket...Nem tudom embereknek, honfitársaknak tekinteni azokat a szubhumán sejtcsomókat"

A szubhumán sejtcsomó bizonyára nagyon kedves kifejezés, ha anyádra mondanám te mit szólnál?
(Te ugyebár belekeverted már anyámat egy-két illemtudó hozzászólásodba)
Ne értsd félre, nem mondok ilyeneket senkire.

Szóval nem érted? Akkor nagyobb a problémád mint gondoltam.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 10:03
Előzmény: #6101  Törölt felhasználó
Gyerekek, nem értelek benneteket, mi a baj a stílusommal? Nézzük csak, mibe köthettetek bele:

1.) Conquit kukinak hívom, mert egy f...nak tartom. Több okból, de először is a neve miatt. Az eredeti (feltételezem, a kitiltás előtti) változat: conquistator, ami nyilvánvalóan a konkvisztádorokra akar utalni, bár még helyesen sem tudta leírni. Kik is voltak a konkvisztádorok? A Bakos-féle értelmező szótár szerint: "1.) 16-17. századi, Közép- és Dél-Amerikát gyarmatosító spanyol hódító, a helyi indián lakosság kegyetlen üldözője és kizsákmányolója, 2.) kalandor, hódító, rabló." Nem hinném, hogy további magyarázatra szorulna kuki beteg személyiségének körülírása, de egy olyan embernek, aki olyan nicknevet választ magának egy fórumon, amelyik tömeggyilkosokra utal, komoly mentális és morális problémái lehetnek. Nem kevésbé pénznyelőnek, amelynek hallatán mindenki a pénznyelő automatára, másképp nevezve a félkarú rablóra utal.

A conqui (conquistator) egy igazán baráti változata a kuki. Miért KÓKAdó kuki? Hát azért, mert az oly híven szolgált pártjának elnökét Kókának hívják.

2.) kukinak: "ahhoz, hogy vitázz itt valakivel, először az kell, hogy emberszámba vegyenek. És ettől nagyon messze állunk."; illetve penznyelonek: "Távol áll tőlem bármiféle (vissza)támadás. Annyira azért nem tekintelek fajsúlyosnak. (Ezt nem sértésnek, csak ténymegállapításnak szántam, ne sértődj meg.)"

Ebbe a két dologba lehet esetleg belekötni. Mint már fent is leírtam, ezeket nem sértésnek, hanem ténymegállapításnak szántam, ugyanis vannak itt néhányan, akik bárhogy is iparkodnak, nem érik el azt a szintet, hogy nemcsak vitapartnernek, hanem embernek lehessen tekinteni őket. Kuki, buxer, pénznyelő, tőzsdenyúl feltétlenül ide tartoznak. Nem tudom embereknek, honfitársaknak tekinteni azokat a szubhumán sejtcsomókat, akik csekélyke pénzért bértopikolóként éjt nappallá téve igyekeznek bebizonyítani itt azt, hogy a fekete valójában fehér, csak mi hülyék vagyunk, mert rosszul látjuk, meg amúgy is a színek csak közmegegyezés kérdése. Nem kertelek, mindazokat, akik ezt az országot tönkre tevő, szélsőséges, antidemokratikus, manipulatív, a hatalomhoz köröm szakadtáig mindenáron ragaszkodó, a saját népébe lövető hazug és tolvaj kormányt Júdás-pénzért védik sehonnai bitang embereknek tartom.

Mindenesetre sokatmondó, hogy egyikőtök sem kezdett érdemi vitákba az általam felvetett problémákról, mert mindnyájan sokkal fontosabbnak találtátok azt, hogy a stílusba kapaszkodva próbáljatok meg diszkreditálni valakit, ahelyett, hogy vitát folytassatok a gazdaság és a tőzsde állapotáról. Ezek vagytok ti, csak saját magatokat minősítitek.
Törölt felhasználó 2007. 10. 22. 09:50
Előzmény: #6097  Törölt felhasználó
Én csak hobbiból "vitázom", mert teljesen értelmetlen. Írtam valamit, ami egy válasz volt. Tényszerűen. Ebbe olyanokat nem csak képzelt bele, mert le is írta, szóval tett hozzá, ami nem volt benne. Tényszerűen.
A többi már csak játék a részemről. De látszik, hogy a személyeskedést, sértegetést továbbra sem képes mellőzni. Kár, mert amúgy értelmes embernek is tűnhetne.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek