Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 ma, 10:51
Előzmény: #2676  ngergo1985
#2677
Nem ő tudja használni a médiateret, hanem sokat ír róla a média. De nem azért, mert ő ezt leszervezi velük. 
Én nem gy különbséget látok a többi politikushoz képest: neki vannak storyjai a NER-ről. És szerintem ezek kiteregetését, azaz a bulvárt várják tőle.
Ésnrészemről elég szomorú is, hogy ez nem egyáltalán szaámít egy politikusnál. Akieg egyszerűen lelkesen és szakszerűen végignyomott egy fél évtizedet mondjuk önkormányzati képviselőként, azt le sem szarják. Ez igazából több, mint aggasztó.
ngergo1985 ma, 10:26
Előzmény: #2673  signal2
#2676
Talán új mondanivalókkal, másfajta kommunikációs stílussal? Értem én, hogy mi a problémád, és értem én azt is, hogy MP nem sok új dolgot mond, mint az ellenzék, de ő mégis tudja használni azt a médiateret, amit a kormány nem tud leuralni. És igen,a kegyelmi ügy jól jött neki időben, hogy színre lépjen,de kérdezem én, nem lett volna más időpont és téma, és ugyanaz a felület amivel az ellenzék korábban elő tudott volna jönni? Szerintem volt, itt volt az elmúlt 2 év marhanagy inflációja. A társadalom nagyobb részének lassú lecsúszása. Ők miért nem mentek le vidékre az elmúlt 2 évben falura, hogy "szarabbul éltek, drága a kaja,a benzin, minden,miért szavazok a fideszre?" Volt lehetőségük, nem éltek vele. De úgy gondolom, és azt látom(család, barátok, munkatársak) a környezetemben, hogy ezt az ellenzéket nem sok ember érdekli már. Lehet ragaszkodni a momentumhoz, lehet hitet tenni még mellettük(korábban én is rájuk szavaztam mindig), vagy akár a DK mellett is, de én azt gondolom hogy most az mellé kell állni, akinek van esélye eltakarítani, vagy jelentősen meggyengiteni a fideszt.
Schmidt
Schmidt ma, 10:20
Előzmény: #2674  Schmidt
#2675
Minap pl Hiller Istvant lattam az atv-n. 😀
Schmidt
Schmidt ma, 10:15
Előzmény: #2673  signal2
#2674
Friss arcokkal?
signal2
signal2 ma, 10:14
Előzmény: #2669  ngergo1985
#2673
S szerinted azt mivel kell? 
badsector1
badsector1 ma, 09:25
#2672
"Hetente lép szintet a kommunikációs háború, amiben Magyar erőt mutat, a Fidesz pedig zavarodottságot, ami egészen szokatlan helyzet. Egyelőre nem látszik olyan lehetséges kifutás, ami a kormánynak jó lenne."
badsector1
badsector1 ma, 09:22
#2671
"A családbarát Magyarországon a családi pótlék napi 1 darab legolcsóbb bébiételre elég, Németországban napi 16 darabra 
A német családi pótlékból havi 500 üvegnyi jönne ki, a magyarból 33 üvegnyi"
euler péntek, 23:21
Előzmény: #2662  badsector1
#2670
„Én nem szeretek galambokkal sakkozni, de bevállalom, ha két és fél hónap után behívnak élő adásba a köztévébe” – jelentette ki Magyar.
.
Csak úgy kiemeltem. Stílus és teljesíthetetlen feltétel ...
ngergo1985 péntek, 23:07
Előzmény: #2668  signal2
#2669
És ezáltal a választópolgárok jelentős részét sem nagyon érdekli, hogy a többi ellenzéki párt mit mond/csinál. Volt 14 évük a figyelmet magukra irányitani.
signal2
signal2 péntek, 22:38
Előzmény: #2665  badsector1
#2668
Magyar Péter. És vele a média. 
Az ellenzéki úgymond napirenden tartják, csak a médiát nem érdekli.
Bandi_ujonc péntek, 22:32
Előzmény: #2661  Heisenberg
#2667
Ok.
Én mondjuk nem tudok lelkesedni vadidegen szónokoknak, de ez legyen az én defektem. 
Bandi_ujonc péntek, 22:19
Előzmény: #2665  badsector1
#2666
A háttéralku. 
badsector1
badsector1 péntek, 21:50
#2665
"Magyar Péter újra rátolná a pedofilügyeket a Fideszre"
     
Az ellenzéket mi akadályozta abban, hogy a pedofilügyet napirenden tartsa?
Bandi_ujonc péntek, 21:12
Előzmény: #2662  badsector1
#2664
Én Bayer Z Soltnak adnám inkább az egész Karmelitát. 
badsector1
badsector1 péntek, 20:36
#2663
"Miközben a Závecz Research a Fidesz jelentős meggyengüléséről számolt be, a DK-MSZP-Párbeszéd szövetséget pedig erősebbre mérte, mint a Magyar Péter-féle Tisza Pártot, addig az Iránytű Intézet későbbi mérése alapján nem nagyon gyengült a Fidesz, a Tisza Párt pedig kiemelkedik az ellenzékiek közül.
Hann Endre, a Medián ügyvezetője a Klubrádió Megbeszéljük adásában elmondta, hogynemcsak a politikai élet bolydult meg, hanem a közvélemény-kutatói szakma is.
Az igazi különbséget a fent említett két kutatás között abban látja, hogy az Iránytűnél drámaian magas azok aránya, akik nem tudnak vagy nem akarnak válaszolni, több mint 40 százalék, míg a Závecznél ugyanez alacsonyabb. Ez akkor válik érdekessé, amikor nem a teljes népességre, hanem a választani tudókra, pláne a választani tudó biztos szavazókra szűkül a kör, mert akkor, kevesebb emberrel számolva a statisztikai hibahatár is jóval magasabb – nyilatkozta a Klubrádiónak.
Szerinte egyes közvélemény-kutatók is elbizonytalanodtak abban, hogy szabad-e, érdemes-e, helyes-e ilyen turbulens időszakban nagyon váratlan, meglepő fejleményekről beszámolni. 
Hann úgy látja, hogy nagyon meglepő eredmények jönnek ki, és ez főleg az ellenzéki pártok oldaláról további ingerültséget vált ki, és ez az ingerültség a közvélemény-kutatókra is átterjedhet. 
Magyar Péter megjelenése rosszul érinti az ellenzéki pártokat, noha nem mindegyiket egyformán – tette hozzá. Jelezte, természetesen nem mond (cég)neveket, de tudomása szerint több olyan felmérés készült az elmúlt hetekben, amelyet a készítője nem hozott nyilvánosságra, vagy csak késleltetve tette meg.Hann Endre elmondta, a Medián most kezdi a felvételt és jövő hét közepén meg is fog jelenni."
badsector1
badsector1 péntek, 20:15
Előzmény: #2655  parkinson
#2662
"Magyar kiáll vitára Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztévé élő adásában
Mi nem nyelveket nem beszélő, drogos, az ereszen jól mászó képviselőket küldünk Brüsszelbe, hanem nyelveket beszélő, a világ legjobb egyetemein tanuló, felkészült képviselőket.Ismét üzent a miniszterelnöknek Magyar. Orbán és Gyurcsány nem mert kiállni vitára vele, Deutsch Tamást és Dobrev Klárát küldték maguk helyett. „Én nem szeretek galambokkal sakkozni, de bevállalom, ha két és fél hónap után behívnak élő adásba a köztévébe” – jelentette ki Magyar.
Megígérte, hogy győzelmük esetén a propagandaminisztériumot azonnal kidobják a Karmelitából, és ott lesz az egészségügyi vagy oktatási minisztérium.
Arról is beszélt, hogy minden magyar békepárti, senki nem akar háborút."
   
én szorítok neked, hogy el tudd dönteni, hogy a propagandminisztériumra van szükség a karmelitában vagy egészségügyi vagy oktatási minsiztériumra.
:))
Heisenberg
Heisenberg péntek, 20:11
Előzmény: #2660  Bandi_ujonc
#2661
Ezzel nem viccelek, nagyon nagy hatása van. Ugyanazt mondja, mint más ellenzéki, de valahogy jobban átjön. Tőle elhiszem, hiába van rutinom már - nemcsak itthon talalkoztam ilyennel -  lelkesedni kezdek.
Ha valaki kicsit is ismeri ezt az " ipart", az tudja, hogy a szónoki teljesítmény a politikában sokkal, de sokkal többet számít, mint a politikai teljesítmény.
Bandi_ujonc péntek, 19:56
Előzmény: #2658  Heisenberg
#2660
Irónia vagy komoly?
badsector1
badsector1 péntek, 19:42
Előzmény: #2658  Heisenberg
#2659
Nekem könnyebb a választás, mivel ha nem lenne mp akkor nem szavaznék senkire.
Heisenberg
Heisenberg péntek, 19:28
Előzmény: #2656  dexter
#2658
Ez a Magyar Peter a legjobb szónok akit az elmúlt 25 evben hallottam. Hat nehez helyzetbe hozott, mert szívem szerint mar inkább rá szavaznék, mivel érzem az Erőt, amit sose éreztem más ellenzéki pártnál....
badsector1
badsector1 péntek, 19:15
Előzmény: #2655  parkinson
#2657
Nem karácsony vezeti az országot, ha bajod van az egészsegüggyel, az oktatással, a 100 ezer mongol, kirgiz, török, vietnámi migránccsal, az inflációval, a forint árfolyammal, akkor a gcinél reklamálj. :))
dexter péntek, 18:39
#2656
Orbán azt hitte le va zárva a kegyelmi ügy. Az emberek még nem így gondolják.
 
Élő közvetítés MP belügyminisztérium előtti tűntetésről.
https://www.youtube.com/watch?v=yPLVzG9-bQ8
parkinson péntek, 18:31
Előzmény: #2654  badsector1
#2655
de llehet még jobban elqni, Karácsonyt ismered? hát még a barátait?
badsector1
badsector1 péntek, 18:23
Előzmény: #2653  parkinson
#2654
Senki nem mondta, hogy nincs kockázat mogyoróorszagon élni, de ha ilyen barmokat tartanak hatalomban a narancsos zsenik, akkor nekik igazán nincs miért aggódni, ennél jobban elkrnu az országot nem lehet.
parkinson péntek, 14:37
Előzmény: #2650  badsector1
#2653
és valóban, minden egy csapásra meg fog változni! Persze garancia nincs rá, legfeljebb mégrosszabb lesz.
badsector1
badsector1 péntek, 14:25
#2651
"A cseh külügyminiszter Szijjártó mellett állva mondta, hogy Európa biztonsága szempontjából senki nem tesz többet, mint az ukránok
„Csehország a biztonság legnagyobb kockázatának és veszedelmének és az Unió legnagyobb veszedelmének az orosz imperializmust tekinti.”"
   
Hazaáruló szijgyártónak Csehországban kell elmagyarzni, hogy miért hazaáruló az aki az orosz terroristákat támogatja.
badsector1
badsector1 péntek, 14:19
#2650
"Találkozzunk ma este 18.00 órakor a Belügyminisztérium előtt, védjük meg a gyermekeinket és unokáinkat! Követeljük a politikai felelősök lemondását!
Csatlakozz hozzánk egy békés, de határozott tüntetésre, ahol közösen mondjuk ki, hogy “Elég volt!”. 
Védjük meg a gyermekeket az újabb pedofil bűncselekményekről. 
Követeljük a valódi gyermekvédelmi reformot, a gyermekvédelem finanszírozásának jelentős megemelését. 
Követeljük a szörnyűségeket eltussoló intézményvezetők felelősségre vonását, és a politikai felelősök, Pintér Sándor belügyminiszter lemondását és a kormány távozását. 
Itt az ideje, hogy hangot adjunk a változás iránti igényünknek és megmutassuk, a közösség erejével képesek vagyunk pozitív változásokat elérni.
Mit hozz magaddal?
Transzparenseket, táblákat a követeléseinkkel
A rendezvény békés lebonyolításának érdekében kérünk minden résztvevőt, hogy tartsa tiszteletben a jogszabályokat és egymást. A rendezvény alatt rendőri jelenlét várható, kérjük, maradjunk nyugodtak és türelmesek.Kérünk titeket, hogy osszátok meg az eseményt, hívjátok meg barátaitokat, és gyertek el minél többen, hogy közösen kiállhassunk a jövő generációja mellett. "
   
a fideszhívőkön kívül bárkinek érdemes résztvenni az eseményen.
Shortelek péntek, 12:19
Előzmény: #2645  boerse
#2649
Jaj ne már, szerinted a falusi mélyszegény elolvasná, lehet meg se értené?
Heisenberg
Heisenberg péntek, 11:58
Előzmény: #2647  badsector1
#2648
Majd meglátod a választáson, hogy igenis hatása van annak, ha a gyereked már nem is a Bogyó es Babócat kéri a youtubon, hanem a Brüsszel alázatos szolgáit....:-)
badsector1
badsector1 péntek, 11:43
#2647
"„Erre költik a pénzt ahelyett, hogy ezt a rohadt utat megcsinálnák” - az új fideszes plakátokról kérdeztük az embereket  
A Határ útnál kérdeztük az embereket, hogy mit gondolnak a kormánypárt új plakátkampányáról, és hogy szerintük mi látható rajtuk."
    
Megjelent MP, aztán hogy kinyílt az alattvalóknak tartott csípája. :))
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 11:12
Előzmény: #2645  boerse
#2646
Szükséges feltétel?
Olyan hamis állításon alapul a feltételezésed, hogy az alattvalók többsége képviselői önéletrajzokat olvas.
Hasonlóan hamis feltételezés az is, hogy pártprogramokat olvasnak és hasonlítanak össze.
A választásokat azok döntik el, akiket a hatalom göbbelsi propagandája megdolgoz.
boerse péntek, 08:05
#2645
A szükséges feltétel, minden egyes képviselő ( nemcsak az újak!) egy korrekt önéletrajzot ír, bemutatkozik, hiszen fontos dolgokról dönt, megbízásunkból.
Minden képviselő, az is aki már sokadszorra indul, hiszen az első szavazóknak is dönteni kell, a többi is újból elgondolkodtat ezen.
A mostani kampányok -- személyeskedő jellege-- nem a programokról, nem a tervekről stb. szól.
user01
user01 péntek, 06:27
Előzmény: #2640  dexter
#2642
Ja és jobb helyeken az ilyen hulladékot a nép eltakarítja, mert ez már nem fog változni. Orbán a politikai pedofil szerepében van, nincs kigyógyulás, hiába próbálná egy pedofil azt színlelni, hogy meggyógyult, senki se venné ezt komolyan, akkor is leprásként kezelnék.
Orbánnak nincs visszaút. Magyarország belsőleg kell megoldja ezt a problémát, a probléma megoldásra vár, az EU meg türelmesen kivárja, míg a magyar nép felnő ehhez.
user01
user01 péntek, 06:20
Előzmény: #2640  dexter
#2641
Orbán egy talaját feszített politikai hulla. Leprásként kezelik, mindenki, Ficotól kezdve Macronig. 
Orbán már nem csinál mást, mint beordibál a pálya széléről és mindenkit szid, valós vagy kamu érvekkel. Meg rázza a botját. A többiek meg próbálnak nem tudomást venni róla.

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek