Grat, szép nyerő! 😉 Nekem most csak kisebb csapkodásaim vannak, volt egy kis SET kör, de sajna tegnap visszavettem 107-en, korai volt. :( Kicsit Nutexeztem is. Futurt már nem merem venni, annyira nyomás alatt van, h csuda. Most vehetné Ery meg a cég. Kiolvadunk mi abból valaha, Éva???
Hát úgy kellett volna!! Meg is volt konzum 18 Ft on 42 ezer darab. Est 4,5 től. Ott1 38 rol. dehát türelmetlen az ember, pedig jó két évig semmit nem kellett volna csinálni csak tartani őket. Na mindegy ilyenen már kár rágódni!!!!
Akkor venni kell MÁP+ Abban talán nem mutyiznak😉 Évi 4% ra nekem meg is felelne, úgy 100 millát lekötni. A büdös életbe nem kockáztatnék ezen a nyavalyás tőzsdén!! Na jó 4-5 millával múlatnám csak az időt itt.
a sáskajárás akik csinálják azok most nem mozdulnak,de remélem lesz még összehangolt ,támadás kicsikben ,e speka sáskáktol aki ,vannak egy jo páran.és mindig összehangoltan adnak vesznek.
nincs ott látnivalo,teljes a csend ,lassan 4 honapja és valakik nyomják le .nyilván megvan az oka.egy vizsgálat lesz .set részvénnyel .mnb,valami nagy titok van setben.
leves