Nyáron eladtam belőle közel 70 ezer darabot 120 -130 közt ,úgyhogy be nyeltem közel öt milla bukót. De azt szerencsére nagyrészt vissza kerestem kis szarnak tűnő papírokkal😃 Ami maradt azzal most már sodródom, majd csak megembereli magát az árfolyam 😉
nem irigyellek :) de lehet, ha el tudod tenni, egyszer majd megtérül én meg itt telesírom a topikot a 10K darabom miatt max 111-ről:) befogtam a szám:)
Úgy úgy. Kapott 6 milliót, aztán zutty kisbüfik nyakába ,gátlástalan aljas módon 🤔 Én is részesültem belőle közel 100 ezer darabbal 182 átlagon 😃 Ettől nagyobb baklövésem úgy 18 éve volt a tőzsdén 😄
Amennyire én tudom, Ádámosi kapott több millió részvényt a cégtől az Altera-->Wallis átalakítás lebonyolításért és az Ádámosi aztán ezt öntötte rá a kisbüfikre. Persze, a spekák is közreműködtek a zuhanásban.
valami olyat olvastam, hogy egy nagymuki belevett wallisba 170 körül vagy ez is hazugság volt? hogy őszinte legyek, nem is nagyon érdekel ez a wallis 3000 darabom lett ma 103.5-ről, és van még 7000 darabom 108-111-ről akkor essen le a fenébe ha ez jó nekik
én sem követem annyira a wallist, hogy fundásan hogy áll, de az biztos, a cég mögött van valami , mégsem tükröződik az árban ami nekem furcsa, hogy már pár forint után zuhan vissza leverik az árat ebben igazad van opus jó példád ennyit a stadionokról meg a tőzsdére belépő vaddisznókról
Ilyenkor egy nagytulajnak sokat vissza kell húznia és ott bevédeni hosszú ideig. Ez persze sok pénz, ha nincs ilyen nagytulaj, akkor csak a nyüglődés van a mélyben.
Nem követem a Wallist, nem tudom, fundásan hogy áll. A probléma az lehet tán, hogy a nagy túlhúzás után nagyon sokat esett (túl sokat) és nem bíznak már a kicsik, hogy megbízhatóan növekedni fog, mert valaki majd megint leveri az árat. Ha a bizalom elszáll, ez van. OPUS jut eszembe erről.
jó, készülődik valami ott, veszik, ez oké de wallisnál elvileg kész van valamiféle funda, azt nem veszik, sőt adják nem tudok okos lenni, csak legfeljebb vételekben még wallison gondolkodom: 112-ig elment, ma 103.5-ön kaptam tisztára kifordult a tőzsde nem értem tudok kereskedni, ezzel nincs baj de lassan Alice tükörországa lesz ez a magyar tőzsde
leves