hmmmm set 80 90 körül van, hogy lement egyszer 450-ig tényleg elképesztő, hogy milyen aljakat kell találgatni kicsikben, miközben az amcsik folyamatosan felfelé teljesítenek lesz majd kicsik felfelé is, ebben biztos vagyok, csak ki kell várni és nem szabad abbahagyni a vételeket lefelé
hát, ha azt mondod, 350-ig eshet, akkor addig veszem végül is az nem is olyan sok a 454-hez képest , ahol a legmagasabb vételem van és set-ről gondolsz valamit? 100-hoz nagyon akarják közelíteni
Kedves Éva mama, azért adtam el mert sok volt a negatív előjel! Folyamtosan esett gyengült + Opusnál még maradt amit szórhat. Cig szerű zuhanás csak nem lesz benne!
Zsimo, miért adtad el az appeninnt? úgy érzed, cig-szerű zuhanás lesz benne vagy miért? én eddig az appeninnt vettem lefelé, legmagasabb vételem 454 benne szerinted esni fog tovább?
őszintén szólva a pénteki 118 ezres nyereségemmel és a mai 41 700-assal már két nap alatt egy elég tekintélyes nyugdíjas-ellátásba verekedtem magam bár én nem így számolok, hanem havi nyereségben az is tény, hogy a kockázati vételek szép nyereséget hoznak naponta de meg lehet szokni az állandó napi részvételt és nyerőket hol ebben, hol abban, a diverzifikáció örömeit lehet élvezni
USA az állítás miatt 14:30-kor nyit, nagyot néztem, hogy nem mutatott premarketet egy USA papírom sem, gondoltam biztos mert hétfő van-:)XDDDDDDDDDDDDD
Ma a kis nyereségért is nagyon kellett dolgozni.MI itt dolgozunk,de sokan vannak akik különböző okok miatt még ha akarnának sem tudnának itt eme szent helyen dolgozni.„532 803 fő részesül havonta 50 ezer és 99 999 forint közötti öregségi nyugdíjellátásban, 809 879-an kapnak 100 ezer és 149 999 forint közötti, 373 958-an pedig 150 ezer és 199 999 forint közötti összeget. Jól látható, hogy a nyugdíjas társadalom hatalmas többségének, 87%-ának a nyugdíja 50 ezer és 200 ezer forint közötti sávba esik” – mondta Farkas András.További komment mellőzve.
ha a tőzsde egyszerű dolog lenne, mindenki nyomná:) ma épp az appeninn és a set miatt zuhant be egy jócskát a portfolio-értékem, csak a változatosság kedvéért, hogy legyen min bosszankodnom:) most set lesz az ügyeletes zuhanóbajnok? :) egy óhaj-sóhaj: takarodjon már föl minden kispapír, rossz nézni ezeket :!!!:)
leves