valahol láttam, 370 az appeninn következő rése lefelé na de medvepaicon lehet akár 240 is, de most medvepiac van? vagy hogy? bika a bluek-ban, medve a kicsikben? na ne már
az a "normális" egy tőzsdén, hogy persze, a blue-k viszik a prímet, de a kicsik nem mennek a pokolba szinte meg sem tudom számolni, mennyi kicsi sínylődik már egyre lejjebb és még lejjebb és még lejjebb mintha valami "elmebeteg-tobzódás" kezdene kialakulni a kicsikben .... és ezt írom a funda nélküli és a fundás kicsikre is, nincs is különbségtevés köztük
de hát épp ezt mondom ---- jó, vegyük a wallist van valami funda? van mégis már 90 forintokról szól benne az ijesztgetés mondjuk addig le is ment a napokban
gyerekek, ezt most már szóvá teszem: akármelyik kispapírról nézek chartokat, most már olyanok vannak, mint egy komoly medvepiacon mindegyik "lefelé fúr" biztos, hogy jók ezek a chartok? már lassan némelyik befúr a föld magmájába:) biztos, hogy ennyire pesszimistának kell lenni? én nem vagyok biztos vélemények?
hülyén csináltam ma sok mindent nem adtam a 180-as cig-et, pedig adhattam volna korán adtam a 96-os futurt, aztán a fentebbi eladásomba épp belekaptak, de nem ment el lehet, még richtert is bánni fogom, hogy odaadtam na, mindegy, vannak ilyen béna napok 38 ezer sikerült csak
csak 2K 103.4-en /100.2-es vétel / először már 12.45-kor kiment 1K, aztán vártam optimistán, de aztán visszaálltam 103.4-re ---- de van még 101.2-ről is , az nem fog kimenni, úgy látom
leves