Persze nem féltem én, régóta figyelem munkásságát és bár nagyjából egyszerre vágtunk bele tőzsdébe(úgy1998) és különböző a stratégiánk ,de gratulálok neki, jól nyomja 😉 Én mindenesetre kívárok cig vétellel bőven 150 alá, aztán vagy jól kalkuláltam, vagy nem.
ezt mondtam épp, ezzel kezdtem a mai nap értékelését 50 kisbüfi akar eladni ATL közelében ? nem lehet, hogy nem 50 kisbüfi műve a mai 203? csak kérdezem, mert én is kisbüfi-módon gondolkodom, én biztos, hogy ekkora zuhanást vételre használok
300.00 eladó tétel, 60 millió ft. Kaptár még be sem állt a 3 millió darabjával, vagy Móricz a saját 5 millió darabjával. Ha ő nem adja, akkor vélhetően ez egy átmeneti probléma amire gőzerővel készül a megoldás. Kiszervezés, leválasztás, netán végső esetben állami segítség, bármi. Egy szerintem nem lesz, csőd/felszámolás. Lesz még 1 kis pánik, hullámzás, leszúrás, felső limites nap, alsó limites nap, ügyesen lehet majd keresni, csak idegekkel bírni kell.
Ugyan mi lenne ,holnap is végig alsó limites nap. Ekkora blamát, hogy nigériai busmanokkal üzletelni egy ilyen komoly cégnek!!?? Opi lemondott róla ,nem nyújt segítő kezet. Talán 100 -120 forintnál játszós pénzzel, tökös gyerekeknek érdemes egy felkörre elkapni!? De lehet még ott sem. Nehéz kenyér mostanában kis -közepes papírokkal kereskedni ,bezzeg a legnagyobb blue (OTP) napi csúcsokra tör.
leves