lányomnak mondtam vigyorogva, hogy ott vagyunk az otp-ben, ahol vettük :) azt mondja, nyugi anyu, majd 14500-on adhatod:) a kis guru:) nekem ma jól jött a "rontómanó" a DM-ben, mert már csak 72-es vételem volt benne legalacsonyabban, kaptam ma vissza 70.5-ön, 70-en, 69-en és 68.5-ön
Ma eladtam az összes OTP-t 13560-on. Gondoltam is a lányodra, na már az Ő pakkja is kezd alakulni. Vettem setet 62,2-n és vettem DM-et 69-70-en, opust 253-n és még vettem Molt is 2120-on. Ma nem adtam opust, gondoltam ma felviszik 260 fölé, de sajnos nem jött be.
szia Photo, ma vásárlási napom volt, vettem set-et, DM-et, és képzeld, nézem az enefit, megpróbálom a vételt, és kaptam is , szokás szerint gigacsomagokat:) ENEFI Vétel 400 db 421 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7642977, idő: 2021.04.29 13:01:16) ENEFI Vétel 225 db 417 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7643184, idő: 2021.04.29 14:43:01) neked sikerült ma valami?
akkor végül is jót tettem a papírnak:) divatos kezd lenni :) kár, hogy a rossz irányba csapta vissza egy főokos:) venni ma vettem elég sokat, 68.5-re is ajándékozott nekem a muki, de adni ma nem tudtam egy darabot sem :) kívánságkosár: álljon ki mindenki belőle, 160-on szeretnék adni 6K-t :)
Vagy eltanulták tőled a forintozást :) Én mondtam vmikor régen, hogy kontraproduktív, hogy publikálod a kereskedésed. Ha találtál egy kispapírt ami jó terep forintozásra akkor az addig működik, amíg még ketten-hárman nem gondolják úgy, hogy ők is elkezdenek fillérezni, és utána már egymás versenytársai vagytok.
mi a jó fene folyik már megint a kicsikben? set-et borogatják 62-re, DM-et kaptam 70.5-ön DM-KER Vétel 2000 db 70.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7638878, idő: 2021.04.29 11:33:23) valaki egyben borított benne 73.5-től 70-ig valaki megint nem tudott nyugodni, hogy 70 fölött az árfolyam
még mindig nem vettem ki a legalacsonyabb ajánlatom 62-ről vételben, mert nem tudom, mi lesz ebben a papírban de azt tudom, hogy ha már vettem sokat, akkor óvatosan, de adom is
Photo, teljesen mindegy, mit találgatunk én beírom a kereskedésem, ez az ember bejött, betámadott, pedig még az sem volt igaz, amit állított, hogy dugóztam a kereskedést, csak szép csendben adtam pár K-t
Ezzel a kereskedési módszerrel amit Éva néni gyakorol, nem ajándékozzuk oda a spreadet a másiknak :) Ez nem az a műfaj. Főleg nem egy DMKER-ben. Nem az én dolgom, csak gondoltam szólok. Ha nem dobják rám, nincs üzlet abban a papírban - lesz helyette máshol. És így néha lehet menőzni, hogy 10-15-25 évi állampapírhozamot sikerült egy óra egy nap egy hét alatt realizálni, már a cash van a számlán. (Vagy éppen egy évit 7 mp alatt, az is jól hangzik.)
szia totoro, jól feldobta az agyamat a károgásával, hogy mertem ma 8K-t adni:) ahogy írod, biztos kinézte magának a 85-öt eladásra és bejött károgni, hogy adtam valamennyit de ennél ravaszabb is lehet a manus, például ő adta 74, 73-on és azért károg ellenem, hogy visszavehesse 70 alatt :)
Ez milyen szép, amikor bejön ide a manus reklamálni, hogy kitoltál vele, mert alacsonyabb áron adtad el, mint ahol ő adta volna. Ez a hét vicce, tényleg. Éva szégyelld magad, hogy eladtad 77-en, mert így ő nem tudta eladni 85-ön. Mégis hogy gondolod ezt, hogy előbb adod el mint ő? Miattad nem tudta eladni, megkárosítottad :D :D Kész vagyok, ekkora ökörséget.
leves