ha mesterséges lenyomás, akkor úgysem tehetünk semmit legalábbis én nem a pár ezer darabos vételeimmel egyedül kevés vagyok mesterséges brókerlenyomások ellen
olvastam sokat az amcsi tőzsdéről, hogy sok kis "lúd" összefogott és legyőzték az "agyaras disznót" miért ne történhetne meg itt is olyan kispapírban, amiből kevés van és olcsó? ráadásul szándékosan nyomták le, agresszíven, egyik napról a másikra
Photo, esküdjünk össze:) úgy értem, írjunk minden nap a DM-ről, hiszen nagyon lerongyolták a papírt, gondolom, érdekek is közrejátszottak, és ahogy totoro írta, ha foglalkozunk a papírral, akkor nem tudják sunyiban lefelé nyomni, talán egyre többen vennének a 135-ről lezuhantott papírból végül is nem olyan drága, hogy bátrak belevegyenek:) kb. mint a set, csak sokkal kevesebb papír van belőle ....
pedig rezgett a léc nála is, mert ha rontómanó gondol egyet és rádobja a 30K-t .... talán a tyúkagyú rontó meghátrált, hogy 30 K-t mégsem ad oda 68-ig azért a zárás kicsit bíztató lett nem is értem, kinek jó ez, hogy 110-től ontják lefelé, aztán 62-től nehezen elmegy 77-ig és máris jön 70-re és alá egy eladó ...
egyébként azt láttad, hogy nap végén DM-be 20000 vevő jött 69-re és 10000 68-ra? úgy látszik, valaki nagyobb kaliberű megelégelte rontómanó ténykedését:)
leves