a lényeg, mindig is jobban bíztam set-ben, mint futurban, mindig jobban kedveltem a set-et, mindig sokkal több volt --- van --belőle de ez egyéni döntés kérdése de úgy látom, annyira te sem bízol a futurban, hogy eladtál belőle mindent én nem tudok még mindent eladni, magasról is van , de az tény, hogy set-ből sokkal többet tartok
ilyenkor mindig találgatunk, amikor nagyon megindul egy kispapír én inkább csak próbálom napi kereskedésben lekövetni a történéseket, mert végre valami történik
eddig az látszott, hogy a futur próbálja lekövetni a set-et a set iramodott meg brutál módon valaki írta a topikjában, hogy sobadi, az ottani nagy befektető ki sem kel az ágyból 120-ig:) iszonyú nyugodt lehet
szia Photo ! :) örülök, hogy újra írsz:) én is várom a set-ben a 100 -as árat:) és ha set elmegy addig, akkor futur is leköveti:) ez a futur sosem tud lemaradni a set-től:)
Sziasztok! Nem voltam 2 napig, így szerencsére nem tudtam eladni a jó sok olcsó futurom. Reggel eladtam mind 85-ön. Vettem belőle setet, aztán azt is eladtam. Záróban visszavettem belőle egy keveset. Várom a 100 feletti árat benne. Futurt is valószínű, hogy visszaveszem. Vettem még opust 263,5-ön. Már ennek is mozdulnia kellene, de remélem nem lefelé. Jó kis nap volt a mai, kerestem szépen.
és persze mindig mit mivel hasonlítunk itt a tőzsdén én kishal vagyok nem jegyeztem meg, nem is érdekel , hogy mészáros óránként keres 4 milliót ----az a zsír fideszkatona ugyanakkor vannak olyan családok, ahol dönteni kell, számlát fizetnek be vagy esznek a gyerekek minden relatív erre a legjobb vicc, amikor megkérdezték einsteint, magyarázza el lehetőleg érthetően a relaititás elméletét ---- na jó --- ha egy hajszál van a levesemben, az sok --- de ha egy hajszál van a fejemen, az kevés
hexal-nak egyébként köszönöm, próbált megvédeni "zeller jol csinálja sok munka van benne és sok kicsi sokra megy,tudja 1 tonna 100ft os mi az a 100ft? de egy tonna." szerintem sokan --- így én is ---- boldog vagyok, ha naponta 100K-t tudok keresni a tőzsdén, ami nem gyakran jön össze, de rajta vagyok
egy pillanatig délután majdnem elhittem a 100-at, olyan erővel indult meg, és bár láttam 95-ön és 96-on a 100K-s féket, de gondoltam, tegnap 78-on ugyanígy megvettünk 105K-t ---- mármint én csak 3 K-t 78-on és 3K-t 78.4-en ---- szóval egy pillanatig azt gondoltam, meglehet a 100 de ennek ellenére szép nap lett
a kötéseim, vételeket, eladásokat már beírtam nap közben, még 1K-t adtam 93.3-on SET Group Eladás 1000 db 93.3 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7316548, idő: 2021.02.04 15:14:58) ahhoz képest, hogy megjárta a 82-t is, a nap végi zárás szép lett nekem megmaradt 85, 86, 88-as vételek ------ olvastam a set topikban, valamelyik már arról tudósítgatott, hogy eladtam mindent ----- hát nem:) pedig nagy volt a kísértés, hogy a 85-ösöket is dobjam oda 93-on, de nem tettem az volt a jó, hogy a második körben is tudtam venni 4K-t 84-en és 2K-t 85-ön, pedig akkor még volt 85-ösöm is:) így, hogy nem dobáltam ki minden mai vételt, kevesebbet kerestem, de gondolok a 100-ra is:) SET Group összesen 112 339 HUF
indul a mandula , úgy néz ki SET Group Eladás 1000 db 91 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7313611, idő: 2021.02.04 15:00:20) SET Group Eladás 1000 db 92 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7316492, idő: 2021.02.04 15:07:41) SET Group Eladás 1000 db 93 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7316432, idő: 2021.02.04 15:09:00)
leves