nekem csak az a furcsa, hogy itt a portfolio mindig írja a figyelmeztetést, ne személyeskedjen senki én már betartom, azért csináltam ezt a topikot de érdekes olvasni, hogy totál személyeskedést megengednek ott úgy látszik, van különbség fórumozó és fórumozó közt köszi a megjegyzésed, szerintem se írj oda
Most beleolvastam a másik leveses topikba. Mennyi rosszindulatú, megkeseredett ember van ott. Képesek egy új topikot nyitni, hogy Évát becsméreljék. Szánalmas egy figurák, de úgy láttam, jól elvannak a beszűkült kis világukba. Kereskedni nem tudnak, így ráérnek ezzel foglalkozni. Akartam nekik jó szórakozást kívánni, de inkább nem tettem.
engem az vigasztal, hogy bár aljakat is elkaptam ma vételben, de a felsőbb ---nem túl magas ---- mai vételeim is jók lesznek mikor? mit tudom én majd megkérdezem reggel az ablaküvegektől, hátha tükör által homályosan .....
Legalábbis a betegeket,mert az örökmozgó nyugdijas ebbe fog belebetegedni.Másrészt az emberek nincsenek hozzászokva az otthonléthez,egymás agyára fognak menni.A szomszéd már ma üvöltött a gyerekekkel,pedig nem szokott.
Ugye ilyet h nutex meg nord egy orok eletre el lehet felejteni,barmennyibe is kerul,rengeteg kecsegteto aru papir van mar mind mid,mind kispapirok kozott. Akkor teljesen felesleges ebben a ket szennyben kockaztatni. De mindennek van fele,gondold el Eva,tenyleg mondhatjuk h jo ar a 4ig-ert 300 ft,de nem sokkal jobb ugyanazt 150-en megvenni es 300-nal mar dupla haszonban ulni,amikor meg mindig ugyanugy jo arban lesz?
Nem hangzik csunyan,en a legelso perctol fogom a fejem,h mi ez az orulet,h nem ezt csinaltak? Teljesen kezenfekvo lenne,semmilyen ellatorednszert meg nem terhelt volna,az izolalasra kijelolt tarsadalmi csoport nagyon jol ismert,hiszen allando kezeles alatt allnak,az orszag vegezhette volna tovabb nyugodtan a dolgat,es a gazdasagi kovetkezmenyeknek nem lett volna tobb aldozata,mint igy ennek a donteshozatalnak. En meg mindig allok napkozben az utcan,szettarom a karjaimat es nezek korbe korbe mint Travolta a balllonkabatjaval. Nekem ez az egesz felfoghatatlanul nonszensz.
leves