most kezdik felbecsülni, hogy hány szegény család jut teljesen elkeserítő helyzetbe megtakarítás nincs, munkahely elvesztése most hallottam, a magyar családok 35%-nak nincs egyáltalán megtakarítása ez a társadalom egyharmada szóval menjenek át osztálytársakhoz, ez a tanácsod tenni teszel valamit a szorult helyzetben levőkért? vagy tervezed?
Nemcsak szülő, de tanár is van olyan, aki még mindig inkább az írásvetítőn tanít, mert nem tud bekapcsolni egy számítógépet és még egyszer sem használta pl. a digitális táblát. ... és ez nem vicc!!! Tudok sajna konkrét példákat. Szóval lesznek itt még gondok és negatív következményei a digitális oktatásnak.
Van a randinmal is vagy 4 kulonfele olaj cucc,de igazsag szerint azt sem tudom h ki kivel van,mi mit jelent. Most probalom bongezgtni,egyelore mersekelt sikerrel.
KBC-nél van mindenféle ótvar, amiben nincs kötés, csak a 2 jegyző, azt nem mertem venni, mert nem is tudom, hogy long helyett shortot, vagy fordítva, ezért kell a chart, mert látod, hogy long az is, vagy inverze, akkor short, a put, meg a call, engem nem győz meg.
Koszonom szepen...akar ez is lehet,bar elsosorban a randomnal keresgeltem,nem akartam egy instrumentum miatt most szamlanyitassal szuttyogni valahol mashol.
vajon miért van egy olyan gyanum, hogy azok a szülők, akikről te beszélsz, nem tudnak segíteni a gyerekeiknek remélem, érted, miről írok a nem túl gazdag családokról, akiknek amúgy sem volt könnyű eddig és akik nem annyira kompetensek az internet-világban
Faek egyszeruseggel....2x akarmennyiert megeri megvenni,mert csak ulni kell,kb 1000% h ugyis dragabb lesz,ha egyszer a kitermelo orszagok koltsegvetese 45-es 85 dollaros olajarra van tervezve. Ha nincs tokeattet,akkor csak ki kell varni.Ez lehet egy olyan erdekes eset,h egy kisbufi hamarabb ki tudja varni,mint egy komplett orszag. Chart nelkul is igaz ez valoszinuleg.
Randomnal lattam,h talan van,de a tickerbol nem egyertelmu szamomra. Szerintem holnap reggel felhivom oket,es rakerdezek. Ma reggel is erdeklodtem,sajnos naluk Lakelanded nem lehet venni.
Be kellene ütni a keresőbe, hogy WTI, csak hoz föl valamit, 1 a lényeg, hogy ha nincs chart, akkor ne vegyél, csak ha chart is van, amit összevetsz az árfolyammal, nekem nem volt bizodalmam olyasmiben, amiben csak az árjegyző látszik, forgalom nincs, napok óta nem kötöttek, olyat vegyél, ami ennek megfelel.
leves