Minden kis faluban van valamilyen szintű művelődési ház, ők is felajánlották, hogy be lehet menni. Nagyon indokolt esetben az iskolákba is , ha pár gyerekről van szó. Meg lehet oldani, aki meg akarja..., a kérdés inkább az, hogy azok a bizonyos szegény családok gyerekei akarják-e vagy nagy ívben sz.nak az egészre... Van olyan gyerek, akinek az iskolában sem lehet a szájába rágni, hogy egyáltalán fölfogjon valamit a tananyagból, most meg majd pláne nem lehet, még akkor sem, ha van eszköz hozzá. Sokkal nagyobb lesz a lemaradás, mint eddig, kérdés, hogy mennyi időről van szó. A tanárok már az egész idei tanévben gondolkoznak, nemcsak hetek..
Amman kafa..:-)Majdnem tolem vette,nekem az utolso nagy eladasom 846-n volt,azota nem volt belole kezzel foghato mennyisegem.Illetve volt itt 94-99 kozott,de ketszer is megszivatott,eladtam,azota szinte ra se nezek.Egy kerdes:Tudna nekem valaki segiteni?Mar 3 forumba beirtam,de egyszeruebn senki meg csak nem is valaszol ra semmit.Szoval: "Sziasztok,$20 alatt tervezek olajat venni,viszont az idotav miatt letfontossagu h nem tokeattetre. Tudnatok segiteni,h hol vagy hogyan tudom ezt megtenni? Randomnal vagyok. Elore is koszonom!"
mellesleg halkan kérdezem meg, hogy mi lesz az olyan családok gyerekeivel, ahol egyáltalán nincs számítógép és internet ma láttam, amcsiban egy nő arról panaszkodott, elromlott a gépe, beadta javítani, a bolt bezárt, a gépe ott ragadt ő lehet, vesz egy másik gépet és a szegény családok itt mit fognak csinálni?
ha szereted, bármi mehet bele, a fantáziádra van bízva mielőtt sütöd, az ujjaddal nyalj bele, hogy az ízlésednek megfelel-e az íze, mert én már nagyon sokszor csináltam, nem kell kostolni, de ha először csinálod, érdemes
és bármivel lehet variálni, fűszerek, magvak, egyszer apróra vágtam olajban eltett szárított paradicsomot, azzal nagyon finom lett fekete olajbogyót is aprítottam bele
SET-et régi áron-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Várta vele a 3% osztalékot, profithegyet, meg tőkeemelést 1200-on-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem sokáig, mert bevágták 800 alá, még volt egy visszateszt, az volt a VIP kiszálló, elúszott az is.
leves