már azon is gondolkodtam, valamit nem csinálok jól 40 millió eredeti szabad pénzből már csak 20 millió van szabadon és még nem történt hatalmas beesés most főleg richterem van sok, és utána kicsikből futur és appeninn ááá, nem tudom
persze, jó srác, csak ma ideges voltam, semmi nem sikerült, csak vettem, mint egy bolond , és sok papírban nem gondoltam volna, hogy ma kapok belőlük, de kaptam
Jó srác. És segítőkész, vannak beszólásai, de helyén kell kezelni. Én szeretem olvasni az ő meglátásait is. Éva a Tied meg főképp olvasgatom. Jó hogy van végre egy topikod ahol nem másznak beléd, béke.
csak futurt tudtam adni, mai 110-es vételt 112.8 -on és est-et 4K-t 119.2-es és 119.4-es vételt 121.4-en ezek mind mai vételek és adások voltak vettem ma ott1-et, enefit, appeninnt, wallist
Ez most nem az ő sara. Te töröltél egy korrekt hozzászólást, ami arról szólt hogy jó adatra miért esett a tőzsde. Szóval bocs hogy belekutykurutty, de vsz nincs most igazad.
máskor is kezdődött már így :)) dejavum volt ezért írtam amit írtam :) megnéztem 14 szer voltál moderálva ez gombócból is sok :) már nekem kellemetlen :) további jó trédeket és ne hagyd magad kizökkenteni, asszem ez a lényege a mondandómnak
bubu, csupa dícséretet zengtem:) egyébként igazad van, ez az én topikom, tehát itt nyugodtan dícsérhetek embereket, e miatt is kitiltás jár a saját topikomból?
leves