nagyon tetszik, hogy mindig nagyvonalú , segítőkész vagy, soha nem gúnyolódsz egyszóval nem egy mocsárlelkű ember megnyilatkozásait olvasom köszönöm, hogy építed a topikomat a nagyon hasznos hozzászólásaiddal
én egy nagyon buta nő vagyok, te meg egy okos pasi , ráadásul nagystílű vagy , soha nem írsz semmit bántásból, tartsd meg ezt a jó szokásod továbbra is és tartsd távol magad a buta nőktől, főleg tőlem köszi
arra emlékszem, hogy valaki egyszer nagyon megdícsért téged a miatt, hogy bux-hatiban nagyon ügyes vagy ---- méghozzá olyan valaki dícsért meg, akivel nem vagy túl jóban
:)))) rossz helyre írtam az est-eladást, véletlenül futur-topikba írtam, mert benéztem oda, mi a fene van a futurral:) szóval kiment a 119.2-es és 119.4-es vétel 121.4-en
mindig azon csodálkozom, hogy mekkora különbség van est és futur között: est-ben 20-30K-kat simán megvesznek, futurban egy "erőmuki" 113-on "elintézi" a papírt:)
Javitas: 119-121es vetelek. Kozben visszavettem vagy 60konti bux hatit a csorgasban. Ha leverik kidobom veszteseggel, ha megy fel, akkor elviszik dragabban
reggel először 431-re álltam 400 darabbal, persze, hogy 432-ig adta le az, aki tudja kuksolni a takarás nélküli pozikat ---legalábbis valaki írta egyszer, hogy valahogyan lehet kuksolni , ha egyedül áll valaki egy helyen
leves