Valld csak be hogy volt olyan szofordulat ahol hiába fél 12, felrohogtel hangosan 😉 Lévén holnap is szar napunk lesz gondoltam feldobom valamivel az olasz témát 🤷♂️🙆♂️
Ez egy régi blog amin anno könnyesre röhögtem magam fiatal koromban. Egyszerre kimuvelt és alpári. Meg alapból a koncepció zseniális hogy mi mindenkit tudunk utalni valamiért és akkor azt írjuk le 😅😁
Eddig halalosan meg voltam gyozodve arrol,h az angolnal hulyebb nemzet a vilagon nincs. Na hat most kezet foghatnak a marha digokkal. Vesszek el ha ertem,h miert lesz megovva a fertozestol amiatt,mert lezarja a sajat hatarait,becsodolteti a sajat orszagat, (ja,es ugy hobbibol meg a komplett vilag tozsdeit,de europaet mindenkepp)de kozben 60 millio ember mehet ide oda egy 10 Magyarorszagnyi teruleten es kozben ugyanugy szarra fertozhetik egymast. Orkeny elne,1000 evre elore lenne konyv temaja,ez sok barom maga lenne neki a paradicsom!
Én tartom a frontot! Lelki támaszként a decemberben lefoglalt június végi lombardiai (!!!) szállást még nem mondtam le. Mondjuk május 15.-ig még megtehetem... Viccet félretéve: ráadásul egyes városok ezrével fogadták be az ilyen-olyan menekülteket/bevándorlókat/migránsokat (ki-ki választhat kedve szerint, nálam a középső áll), akiket kvázi etetnek, mert töredékük melózik. Azokkal most hogyan lesz? Úgy kik...ják az ablakon a széket, hogy csak úgy csattan... (Lásd irániak nálunk...)
leves