Én ott befejeztem, azon a napon, amikor ez az összeomlás elkezdődött. Teljesen igazad van. Nekem a peca múltkor elmaradt, elromlott az idő. Holnap váltom ki az engedélyt, hogy legyen friss hús a konyhán, ha nem akarok boltba menni akkor is...👌
Hát tudod én egyszerű parasztgyerek vagyok ,értem a viccet is , meg szeretem! Viszont az idióta ,értelmetlen, se eleje, se vége kommunikációnak azért nem vagyok a híve😃 Majd ha konszolidálódik a helyzet, és látom értelmét, odaböfögök 😂 Amúgy sincs túl sok időm, napközben csinálom kertet, fóliázom, ha idő engedi motorozom és lassan ideje horgásznom 😃 Úgyhogy millió fontosabb és értelmesebb dolgom van 😉
Tizenöt éves, informatika “guru”. Egy közepesen drága huawei volt. Hazajött. Mondom neki: édes fiam, akkor most az van, ha újat akarsz, én adok 40k-t, meg te is 40k-t az évek óta összespórolt pénzecskédből... OK. Mondom neki, miután beszereztük: vegyél rá borítást. Nem kell az - mondja. Két hét múlva leejtette, berepedt az üveg. F@sz@!
Cool! Megjegyzés: Jól tetted, hogy letetted a lantot “abban” a topikban (aminek a nevét itt ki sem mondjuk, a gazdájáét meg főleg NEM), mert ott pár napja se kép, se hang valakiknél...
Koszi,bar azert aranyaban veve itt nagysagrendekkel hanyagabbnak lehet lenni mint otthon. A telefonokkal meg ugy vagyok mar par eve,h abszolut nem vagyok telefonbuzi,nekem a hasznalat a lenyeg,nem a menozes meg a marka,arra tojok egy nagyot. Ezert mar evek ota xiaomi-t veszek,ha kiesik a zsebembol es eltorik hat eltorik,nincs semmi. Evente is vehetek akar ujat,es a regit eladva fillerekert van mindig a legmodernebb keszulekem,de ha barmi tortenik vele,elhagyom,elromlik,eltorik stb,nem tortenik semmi,szivfajdalom nelkul lehet potolni. Es a lenyeg,h szerintem meg jobb is mint az almas telo 5 x ,6 x dragabban.
Boldog szülinapot gyermekednek!! Hozzám viszont holnap jönnek gyermekeim, én szülinapomra 😃 Ki is teszek magamért, vadat főzök bográcsban, párolt zöldségek, rántott karfiol ,gomba😉 Ja és az Éva féle ötperces kenyeret sütöm! 😃 Hétvégén sütöttem kettőt napraforgómagost, meg fokhagymásat😉 Nagyon szuper lett! Hajamra nem nagy gondom , hisz nem sok van, tenyerembe köpök kettőt aztán be is van lőve!!😂😂😂
Jaja,jo ez a humus cucc,nyakon ontik egy kis oliva olajjal meg kis zoldsegek melle (nem Evak),meg par csicseriborso darabka,es pita melle. Nagyon kafa kis kisero kaja. Enyhe szepseghibaja,h dragabb mint a foetel.
Humuszt? Fish and chips-ük már nincs is... :D Mindegy, az a lényeg, hogy mivel fogod öblíteni! Szerintem amíg haza nem érsz hagyd a francba a BÉT-et, lesz elég beragadó nélküled is...👆
Jaja,ez az egy elonye van,h storykent jo meselni. Megelni viszont szoporoller. De most legalabb eszem a jo kis csirkes wrappot humusszal,ennyi jo van eddig a mai napban. Kozben az eso szakad,hajamnak annyi,dobom is ki a francba a drajvettertaftot,tokom se nez tobbet reklamot.
leves