Nem azt akartam mondani,hogy add el a Mol-t,hisz mindenki maga dönti el meddig tudja kivárni a fordulatot. A napizásban viszont pont az a pozitívum,hogy a napi nyerő tuti ott van,bármi is lesz holnap. Jó éjt és kitartást kívánok!🙂
Én pedig korábban rájöttem,hogy hiába agyalok miért esik egy árfolyam..ha esik,akkor mihamarabb meg kell szabadulnom tóle. Legfontosabb a tőke védelme.Így felszabadultan egy hullám alján visszajövök akár egy másikban,mint most is. Évának igaza van,amerikaiak hamar talpra álltak a toronynál is. Mi akkor voltunk kint. Most is szerintem igyekeznek . Egy válság amúgy sem fog örökké tartani.
a tornyok dőlésénél ha jól emlékszem, két napig volt felfüggesztve az amcsi tőzsde kereskedése, amikor kinyitott, 1700 pont minusz lett aznapra, másnap 750 minusz és onnan jött fel, hamar letudták
Szia Telo! Én 2008-ban még nem tőzsdéztem, de emlékszem az OTP-re- még 1350-ről, mert beszéltük a kollegákkal, hogy talán venni kéne, de nem vettünk..... Szóval nagyon rossz napokat élük, de majd csak vége lesz egyszer. Nekem nagy a MOL kitettségem, arra meg még rájött ez olajválság, mert a baj nem jár egyedül. Abban bízom, hogy a durván csökkenő árfolyam miatt lesz (esetleg) valami jobb osztalék féle.
Köszönjük! 🙂Nem csak feliratkozom,de webinariumokon is figyelek rá,ott kérdezni is lehet,nekem válaszolt. Akkor is azt mondta:nem pánikolni kell,hanem a vételi lehetőségeket meglátni. Estmédiára ugrottam most.Emlékszem még Lizabell hívta így:biztonságos Estmédia. 2008-ban is a lehetőséget vettem észre 1900 ft-os Otp-nél. Most is csak pozitívan!🙂
leves