nem tudom visszafordítani az időt, amikor megvettemújabb optimista vétel: 2020.02.28 12:04:43APPENINN Vétel 500 db 325 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5978858,
Facebook üzenetváltás a futurkáról, már rég írtam, hogy be vannak xarva, okkal, szimmetrikus háromszögből lefelé kiment, az utolsó petárda a coin, utána posvány, sejtem mit terveznek vele, ők maguk fogják venni, ha befuccsol visszaveszik, mint a tőkemelésest is az srv-vel, a mélák meg benne ragadnak. http://www.keptarhely.eu/images/2020/02/28/v00/20200228v00rpro3j.png
na, már csináltam egy hülyeséget és ezzel 15 ezer minuszt, fifo-n felejtettem egy eladást tegnap este is valakit igazságtalanul töröltem, mert bejelzett a gépem, megijedtem, hogy vírusos a küldött link, de kiderült, nem azt hiszem, mára jobban teszem, ha csak a töltött paprikával foglalkozom ...
Melysegi furot kell mar lassan hozni ahhoz,h megtalaljuk az indikatorok aljat ugy kilog minden minden csatornabol. Elmebeteg modon tul van reagalva a semmi.
Mit ismersz fel,es hogy? Ki tudod biztosra jelenteni,hogy ez egy hosszan elhuzodo mely valsag lesz,amibe vigan ki lehet most dobni mindent es shortolni ezerrrel egy felezesig? Vagy tudod 100%-ra,h egy amugy is nevetseges,rovid idoszakos virusra kiosztott minipanik tortent csak egy lokalis bevasarlas kedveert? Ugyanugy holnap kiugorhat minden,ket heten belul meg uj ATH-k lehetnek,mint az ellenkezoje. Pont azert,mert latszik az erolkodes a mindenaron rafogas vmire,h eses legyen,nem pedig termesztes gazdasagi folyamat miatt all le a gazdasagi elet. Szoval mit tanulsz,mibol tanulsz,mit tudnal most megmondani? En egyet tudnek kb 80% biztonsaggal megmondani:ha ma eladod a mar amugy is lefelezett pakodat es mindet betolod shortba,kb 100% h hamarosan nullaval,ures kezzel tavozol a tozsderol.
Oke, elnezest, azt hittem a piacrol beszelunk, elmezest akkor. A gazdasagi visszaeses sem miattam lesz. En panikoltatok? Megkerdeztek mire lesz valsag virus miatt, mi koze hozza, meg ilyenek. Attol hogy en megirom a gondolatom, attol nem fog gdp 1%kal esni, se nem fog a virus gyorsabban terjedni, sem a nemzetkozi tozsde esni, de a magyar sem
leves