Altalaban ervenyes,en is hasznalom,de 30% esesre. De pl most kemenyen beszoptam,nutex esett 40%-ot,megvettem,h korrekcionak lennie kell,erre egyhuzamban ujra esett 40-et. Szoval bejohet,de ha nem,sulyos cumi.
Van. Akár 75-80... De, ha így lesz, akkor veszem. Nyugi! Most nincs olyan, hogy mindig. Hatalmas bukóban is lesz, aki szórja, plusz ha vannak benne manipulátorok, akkor kis mennyiségekkel tudják ölni...
a tapasztalatom az, hogy 15-20%-os zuhanást MINDIG érdemes megvenni további esést még inkább tavaly volt, de cig a példám : hatalmas zuhanás 240-ről 170-ig hatalmas visszakorrekció 170-től 240-ig most megint 170 körül és nem ragozom, sok más kispapírban is így van hirtelen nagy zuhanás: visszakorrekció főleg, ha rájönnek az eladó népek, átverték őket
Szerintem, addig fogják ölni az árfolyamokat, amíg érdemes. Magyarul, amíg lesz kit bepánikoltatni a lenyomásokkal... Persze, ebben az is lehet, hogy behintáztatják egyszer-egyszer felfelé, amit érdemes...
Lenne így!! Most neztem amcsik nem napi aljon zartak! Itt a forumon sok az alja és a legtobb pont ma nem ért ra Ja persze napszamban dolgoztak a short mezokon!!
Kb. Annak fuggvenyeben,h mennyire lesznek sikeresek a hisztigyartok. A panikban levo ember nem gondolkodik,hanem inkabb egymast hergelik. Akarmeddig is tarthat az elmebetegseg,es barmikor egyszer csak be is fejezodhet.
leírom a forgatókönyvet: a mai amcsi.zuhanásban sok ember elvesztette a pénzét, aki bepánikolt holnap sok ember elveszti a pénzét, aki itt bepánikol holnap este az amcsi tőzsde plusz 400 pontban lesz holnapután mindent el lehet adni, amit most megkapunk a pánikolóktól csak egy "future-érzés"
jól érzed martin, sima pénzelszedésről szól a történet mondjuk a legrosszabb esetben meghal magyarországon ezer legyengült immunrendszerű öreg ember azok a vírus nélkül is meghalnának a magyar kormány eü-rendszere miatt
leves