Masrol sem szol az osszes kommunikacio mint a panikkeltesrol. Mar a fogkoronat is a coronavirussal hirdetik,a klikkvadaszok meg irjak a mi legyen otthon karanten eseten cikkeket...minek kellene tortenni h tenyleg panikkeltesrol beszeljunk?
Sok minden lehet. Én is kezdem azt gondolni hogy még nem tudják mire növi ki ez a járvány magát, és lehet agresszivabb is, csak nem akarnak pánikot kelteni mikor is robbant ez ki?
"Maria Rita Gismondo, az Ospedale Sacco di Milano virológiai labor vezetőjének nyilatkozata: a koronavírus kicsivel több mint egy szokványos influenza, amelyet világméretűvé fújnak, és hamis számokkal támasztanak alá. Őrületes hírek látnak napvilágot, és gyerekként kezelik az embereket, mialatt a gazdaságot soha nem látott szintre süllyesztik - osztotta meg facebook oldalán vasárnap a kutatóorvos."
azért egy sima influenza vírus kezelésében nem halnak meg fiatal, erejük teljében lévő kezelőorvosok... sok mindent nem kötnek szerintem az átlagember orrára. én arra gyanakszom hogy a szimpla influ víruhoz képest ez kicsit agresszívabb....
akkor hogy lehet, hogy évente nem alakul ki pánik, amiatt, hogy meghal 80 ezer ember az usá-ban influenza miatt? csak figyelmeztetni szeretném a vadállat módon eladókat, hogy nem biztos, hogy jól teszik, hogy eladnak hisztiben a "coronavírus-brókercég" hatalmasat fog kaszálni rajtuk remélem, én is
tehát ezek szerint igaz, jól hallottam a rádióban: az influenza halálos áldozatainak a száma évi 80 ezer az usá-ban a coronavírus eddigi halálos áldozata maximum 4000 a világon na, kedves pánikosok, akkor így tovább holnap a vásárlók örömére:)
Az index egyik cikke alatti forumba is beirta ugyanezt a szamot vki,csak linket is tett hozza egy hivatalos statisztikabol. Viccesnek mondanam,ha nem kerultek volna millioimba,h fel europat lezarjak 8 halaleset miatt,a tulzas es a hiszti es a hisztire valo felbujtas tipikus esetenek gondolom ezt az egesz folyamatot. Csak eppen a mosolyom nem igazan oszinte kozben.
már pár hete is írtam, hogy az usában az influenza halálos áldozatainak a száma évi 80 ezer, ezt az info-t sehol nem tudtam ellenőrizni, rádióban hallottam akkor is azt kérdeztem itt, nem sok az ? de senki nem írt választ gondoltam, újra felvetem annak fényében, hogy a coronavírus halálos áldozatainak a száma a világon nem haladja meg a 4000-et
Konnyen lehet. Raadasul a shortosok szinte mar kinszenvedesileg ki voltak ehezve egy jo kis remhirre. Ugy kellett nekik a divathiszti,mint egy faalat kenyer. Ra is jatszanak izombol,ahogy tudnak. Hirek,bujtatott "reklaamok",meg ezen a marginalis portoflion is 10 hirbol 4-6 biztos h koronavirus hivoszoval megy....kanaan van a kattintasvadaszoknak is.
leves