szerintem a blue-k még marhára tartják magukat, semmi késztetést nem érzek bármelyikbe belevenni viszont a kicsik ! na, azok összevissza dülöngélnek szerintem most kicsi-halászatot érdemes csinálni
A mindenhol alatt pl a DAX-ot, USA piacokat értem. A túlreagált meg arra vonatkozott, hogy igencsak benne volt a pakliban már az előző hetekben is egy ilyen eszkalálódás...
Megvolt a mai napnak is a “szépsége” (nem vagyok sem mazochista, sem szadista...), olyan támaszok estek el pl MOL-ban, MTEL-ben, amik komoly lehetőségeket nyithatnak meg. Főleg pár nap múlva, ha mértékkel, de folytatódik a zuhé...
nem reagálták túl, ma volt még bizakodás, viszont volt olyan is, aki nagyon besz@rt és azonnal adott túl alacsonyan , ezek a nagy tétellel rendelkezők érthető a félelmük, túl sok nem könnyen hozható ki
most jöhet egy kis okosság a tőzsdén: gyorsan esik minden, ez az, amit szeretek a túl gyorsat még jobban szeretem érdemes eltalálni az aljakat most, mint ma sikerült nekem a 4ig 570 holnap már lejjebb állok vételben abban is és sok más kicsiben is
Ennyi fért bele, pár perc múlva úgyis beverte más a legtöbbet, aztán meg akadtak ma is fel-felszúrások, valszeg holnap sem lesz máshogy. Lehet, hogy most hetekig esés lesz, de szerintem ma mindenhol túlreagálták.
régebben még volt egy szólógitáros barátom, és amikor koncert után a zenekarvezető rákérdezett a véleményemre, hogy na, professzornő, hogy tetszett a buli, ha nem tetszett, benyögtem: "zenekar trotty-trotty, zenekar, trotty" ettől kaptak idegrohamot, pedig ez egy idézet volt mirr-murrt-tól :)
leves