na, ezek az igazi fillérlovagok:) vagy barátnőm szavaival élve a fogtechnikus garasoskodók végre van egy papír, ami tényleg jó, tényleg fizet hatalmas osztalékot, erre finnyognak , nyüszögnek 6 forint miatt :) elképesztő
végre egy igazi jó kispapír ! :) eladtam ma a 880-920-as vételeket 1025-ön, és vettem vissza 998-on egy adagot, de a 960--as rést jó lenne betölteni, mielőtt 1200-ig megy , tehát hagytam vételre még szabad pénzt kicsit röhögök, amit olvasok most a topikjában, rettenetes borzalom és förmedelem, 131 helyett 124 lesz az oszti, világtragédia tényleg :)
Szerintem nem teszik már vissza a 900 as szintre! A legjobb osztifizető részvény szerintem meg hamar indult a rali így nagyon fel lesz húzva máj végéig!
valószínűnek gondolom, hogy a pénteki nagy felfutás dunahouse-ban hoz egy 900-as visszatesztet azért gondolom, mert valójában nem szakadt el a telekom árfolyamától , még nem tud önállósulni az árfolyam de azt megmutatta a papír, hogy képes száguldásra tehát venni érdemes háromszoros osztalék közel, mint a telekomé, ugyanaz az árfolyam és mindkét cég nagyon jó az osztalék nagyobb ígérete magasba tudja repíteni az árfolyamot átmenetileg, tudjuk régóta
na és mi az a "kumpir"? hát a mindenféle földi jóval tölthető sült krumpli:) csak egy ötlet: https://sobors.hu/receptek/kumpir-recept/?utm_source=femina&utm_medium=referral&utm_campaign=jobbframe szerintem darált húsos, gombás, rákhúsos, sajtos, zöldséges, és még ezernyi változata lehet, mindenkinek ízlése szerinti fűszerezéssel, megunhatatlan variációk /én csak a krumplihéjat nem eszem meg, de egyszerűen lehúzható /
emlékszem, nem rég volt, 430-on eladtam opust, aztán 390, 320, 310, 250-en vettem vissza már kiszabadultam mindegyik vételből, de nem volt egyszerű , több hétig-hónapig tartott arra is emlékszem, nem túl rég írta a "farkasfű" barátotok az appeninnben, hogy 470-ig lehet visszateszt és az nem is tragikus , ha lesz ilyenkor osztalék idején szerintem csak olyan papírt érdemes venni, amit hajt az osztalék ha lefut az időszak, lehet nézegetni mást is
leves