app lehet holnap újra 590:) de mit tudom én 460-ig lemehet? miért? nincs előtte 520? nem tudom nézni holnap, de beteszek vételt 510-re hátha hülyét csinálok magamból
ja, egy kis összeesküvés-elmélet: bejelentette az enefi társaság, hogy 1,7 millió darabot vettek telekomból 550-en az nem kevés ma másodszorra fordult elő, hogy 790-től 750-ig leadták előtte 780-tól 750-ig nem lehet, hogy ez az enefi-társaság adta mind a kétszer? azért kérdezem, mert ezek képesek a saját papírjukat is sz@rrá shortolni
azt hiszem, a telekomra érdemesebb figyelni, hatalmas kilengés volt ma a reggeli 798-tól a 745-ig, de ez azt is jelenti, hogy aránylag biztonságosan lehet benne napi kereskedni , ami eddig nem volt jellemző
ja, és most olvasom a mai appeninn topikot, látom, hogy majdnem mindenkinek 320-ról és 370-ről van, nekem sajnos rosszabb a helyzetem, mert az 520-as eladás után 497-ről van, ma nem örültem, hogy láttam, 544-ig leadták, stopom nincs betéve, de remélem, nem adják le 500-ig , mert akkor nekem hiábavaló volt a 497-es vétel 558-on végzett, nem túl jó, de amcsik csak kicsit bicsaklanak , nasdaq pluszban
sok sikert holnapra mindenkinek, nem leszek, de azért beteszek vételeket és eladásokat, de nem jó vakon kereskedni, lehet, semmi nem sikerül, de nem baj
ma zellerzöldes rakott krumplit csináltam vajas-tejszínesen sok fokhagymával, sajttal és sima sült csirke lett mellé, a kicsinek reszelt sajtos rizibizi lett a köret és elfogadta a sült céklát ! nagy haladás a sült cékla, de nem savanyítottam semmit rajta, ízlett neki:)
tegnapi 790-es eladás után ma nem hittem a szememnek :) 751-en kaptam 13:25:29-kor és azt hittem, nagyon rosszul döntöttem, mert utána még lejjebb küldték de aztán megnyugodtam és eladtam 765-ön:) appeninnben ma nem csináltam semmit, pedig lehetett volna abban is :) nem árt egy kis éberség ott, kezdik letekerni , ma még nem esett látványosan
Na ez nehéz kérdés! Amiben biztos vagyok, hogy fél éven belül a mai árfolyamról bőven lekörözi a PMÁPot hozamban! Sajnos nem bluechip, szóval nagyobb kilengés is lehet, de ez csak annak gáz, aki napokban gondolkozik! Szerintem érdemes megvárni az osztalék bejelentést.
leves