titkon már tegnap este is reménykedtem, hogy ma zöld napunk lesz, mert ha túlhajszolják lefelé, nem tesz jó egy papírnak sem, ezt pedig enyhén szólva túladták nagyon gyors ütemben ---- persze, a certit ki kellett ütni 250-en főztem ma lecsós alapon gombapörköltet, a kicsi : milyen finom illat, mi ez? leveszi a fedőt, azt a csalódott arcot ! ---na, ezt sem fogom kihányni, mert meg sem kóstolom --- mondja ---kisasszonykám, vedd szemügyre a másik kaját neki tonhalas tésztát csináltam sok paradicsommal és sajttal ááááá, indiántánc :)
milyen érdekes, hogy változik minden ! kedd este annak drukkoltam, hogy a 300 megtartsa, most annak drukkolok, hogy a 270-est 300 fölött el tudjam adni
Nyilván ahogy emelkedik, úgy érzek egyre nagyobb mohóságot, ezt kontrollálni kell, de most úgy gondolom, hogy 320ig nem adok el! Persze ha a jövő héten megint a 250et támadjuk még a visszavétel is opció lesz! Ahogy a szél fúj.
Reggel az tetszett,lehet,hogy rosszul írom."tetszett" Amikor beírtál Kb.abban a pillanatban mehetett 558-560- ra. NA mondom ez pech. De a lényeg,pénz a zsebben.
leves