aztán hirtelen abbahagyta a táncot és láttam, valamitől ideges lett nem mondta meg, mitől, de amikor kimentünk a boltból és leültünk fagyizni, elárulta felismert egy férfit a tapsolók közt, akit a múltkor látott, hogy belerúgott egy kutyába az utcán
stayerke, vidámítsalak? ma elmentem a kicsivel vásárolni, és az áruházban elkezdett néptáncolni, de mindeféle figurákat, amiket tanult, mondtam, ne táncold be az egész áruházat, erre beintegetett egy kamerába és még jobban ropta, énekelt is hozzá, az összes vásárló megtapsolta, nagyon örült neki, kipirult, boldog volt és mondta, annyira unalmas ez a vásárlás, muszáj feldobnia valamivel és tényleg:) jó kedvet okozott sok embernek:)
stayerke, amit most sikerül eladni kispapírban, az nem azt jelenti, hogy érdekel továbbra is ebben a fosh épdufferrben 30 -on hagytam abba a vételt, onnan még 25-ig lement, de szerencsére letudva ez a papír az opus más: még mindig nincs megfejtés arra, hogy bár zuhanóban van a papír, miért van másfél milliárdos forgalma hát igen, megint az optimizmusom vallott kudarcot, mi szerint a 300 megtartja
leves