nagy meglepetés ért ma kajaügyben:)
kipróbáltam egy új receptet, még nekem sem volt fogalmam, jó lesz-e, ezért nem is szőlőlekvárral csináltam, csak szőlőzselével és a húsgombócokat zöldségalaplében előfőztem, mert féltem, nyers gombócokat végig rotyogtatni ebben a cuccban, leéghet az egész ----- másrészt a gombócok egy részét hagyományos paradicsomos húsgombócnak készítettem el, gondolva a kicsire
a meglepetés:
a kicsi kiájult tőle, nagyon ízlett neki, azt mondta, olyan, mint egy érdekes hamburgerhús, és a krumplipürével nagyon jó , a paradicsomos húsgombóc bekerült a fridzsiderbe holnapra:)
https://cookpad.com/hu/receptek/8951333-szolo-lekvaros-bbq-szoszos-husgomboc?ref=search&search_term=sz%C5%91l%C5%91%20zsel%C3%A9
leves