Te tényleg ennyire örülsz annak, hogy ezeken a szinteken is kaptál? Nincs még sok éves rutinom, de ennél a cégnél azért ez nem biztos, hogy tuti vétel!? Ki kell tisztítani a fejem, lehet, hogy egy időre el kellene távolodnom a fórumtól!
Opus dagonya indul! Remek! Persze nincs még vége a sztorinak, csak valószínűleg nem happy end lesz a befejezés... Hol kellene elkönyvelni, hogy ez bukó?
nagyon szeretem én is, de a magnélkülit, mert azokat kiköpködöm:) félbevágom a szőlőket és kimagozom, utána már nagyon jó:) kicsit babrás , de így szeretem eltettünk szőlőzselét és szőlőlekvárt télire, de passzírozva, mag és héj nélkül ha csak egyféle gyümölcsöt ehetnék életemben, az az alma lenne de zöld és piros fajták felváltva:)
és még valami : isteni finom hűvös van a kertben, hetek óta először van hűvösebb, mint bent a házban a szőlőlevelek kezdenek hullani, már leszüreteltük a szőlő zömét, de a koktélparadicsomok most nagyon érnek, naponta 40-50 darabot szedünk le közeledik az ősz?
stayerke, még egy kis más, mint tőzsde: ma megszavazták a gyerekek, hogy holnap lasagne-t csináljak, hadd dagadjunk, de nemcsak a szokásos besameles-sajtos fehér szósszal és a darálthúsos piros szósszal, hanem még spenóttal is ---- piros -fehér-zöld, ez a magyar föld ---- de a kicsi azt mondta: az én adagomba nem kérek spenótot, mert kihányom :) hihetetlen, gyerekkoromban én is utáltam a spenótot, most egyik kedvenc kajám :)
engem meglepne, ha itt lenne a vége sok milliárdos forgalmak 430-ig de akkor minek volt a cirkusz, ha itt a csúfos vége? nem, szerintem nem itt a vége ügyes vagy, jól csinálod a kereskedést, egy kis beragadásod lett 350-ről, nem a világ vége bíztatásként: dow jones : + 292 pont nasdaq: + 238 pont sp: + 64 pont
Köszi a bíztatást! Leginkább az nyugtat meg, hogy idén összességében nagyon szép pluszban vagyok, ehhez képest az opus esetleges bukó eltörpülne, de nekem is fura lenne, ha itt lenne a vége. De a 810>100 után semmi se lepne meg.. .
írtad, hogy nem engem hibáztatsz, de azt is írtad, nem magadtól döntöttél ,de tudod, nem írom le , ki javasolta, hogy vegyél most nagyon nehéz írni, hogy megérte, hogy beszálltál de szerintem megérte, hogy beszálltál és nem a csúcs 430-on, hanem 350-nél arról nem is beszélve, hogy azóta már nyertél vele, ha nem is sokat, de ügyesen kezeled ezt is
ja, és olvastam olyan erste-certiről, ami csak egy év múlva teljesült remélem, nem erste-buli volt a felhúzás egyedül inkább úgy gondolom, sok alap bekapcsolódhatott, mivel ebben a papírban a múltja miatt tényleg lehet egy feltámadás néha úgy érzem, nagyon naiv vagyok, de most ezt gondolom
leves