Egy kevés 4iget(795ös) eladtam 842nél, továbbra is maradnék alapvetően az otpnél, de nagyon makacsul tartja magát, ma egy mini adagot kaptam 14240ért, de ennél azért lejjebb is szeretnék (vissza)venni!
tényleg ! :) a zöld és a piros alma:) megjött egy jó kis eső, és egy kis lehűlés is, már sül a tepsis husi sok hagymával és zöldségekkel, és köszi az ötletet, almatortát csinálok még :) egyre inkább úgy gondolom, meglesz a héten az opusban egy nagy menet felfelé:)
elsősorban a brutális forgalom másodsorban az emlék, hogy sztárpapír volt 2017-ben és most már a volt konzumosok is odaszorultak most félúton van a felé, hogy az legyen újra
kiteregettem a kertben a frissen kimosott ágyneműt és fél órával később csontszárazon hoztam be és forrón, majdnem eldobtam:) még jó, hogy nem füstölgött:) napon ma nem tudtam megmaradni csak nem gyakorlatoztatok?
nagyon várom ennek a túl melegnek a végét, ma már csak hideg sajtos salátát és hideg gyümölcssalátát csináltam, sztrájkoltam a sütéssel főzéssel:) és rengeteg citromos italt:) limonádét, hideg gyümölcsteát
leves