stayerke, ügyesen, nem nézem tovább, ma olyan tinglitangli nap néz ki, 300 közelébe betettem vételt ------remélem, nem teljesül ---- és eladások is bent vannak, szerintem az sem teljesül ma, ezért inkább főzőcskézek egy jót, megint a "nagy májgombóclevest " főzőm:)
tudod, mit? :) nem szólok bele inkább, tudod te a csíziót de 1-2-3 K darabot tartogathatnál arra is, hátha elmegy 370-ig a napokban:) csöndben vagyok:)
Félig osztom a véleményed, de a számok nézőpontjából azért nem voltam ügyetlen. Ha ez a hét megint 300 alatti tartományról szólt volna, ami itt azért simán benne van, akkor te is máshogy nyilatkoznál a több napos tartásról. Otp-t tartani napokig, hetekig, hónapokig azért egészen más! Átgondolom az elmúlt napokat, a véleményeket, tanácsokat, nem tartom magam gurunak, csak egy amatőrnek, aki most pont beletrafált, ennyi.
stayerke, azért nem értettem, mert végig azt mondogatod, hogy hű de veszélyes ez a papír, javasoltam, hogy akkor kevesebbel próbálkozz, ne 10 ezres nagyságrenddel a másik dolog: én péntektől tartottam a 277-es vétel másik felét, így kényelmesebb volt hétfőn és tegnap eladni , nem túl sok nap volt, mindössze 3 kereskedési nap és jutalék nélkül elértem a 44forint/rv nyereséget hétfőn és tegnap a 60 forint/ rv nyereséget rá jutalék nélkül szóval azt is meggondolhatnád, hogy 1-2 napig tarts egy vételt, mert így elég "hübelebalázs" dolog kereskedni és valóban túl nagy a kockázat a mennyiség miatt
Azt tegnap elfelejtettem, hogy Mol (2672-76) végül eladva 2704nél, kb 2 pizza ára a nyerő. Átgondoltam, nem akartam beleragadni, miközben opus még forró, Otp meg kezd vételi pontokhoz közelíteni. Hát ahogy látom opus megint kényeztet, csak most nem voltam elég bátor a darabszámot illetően. R328
leves