Richter jelenleg stabil,mint a forint!😁 Otpben még van erő, Mtel lehet, hogy kicsit el lesz hanyagolva, bár a részvény visszavásárlási aukció meg érdekes lehet( szerintem érdemi árfolyamemelkedést nem fog hozni), Molban most türelemjáték van, ha esik, venni kell, mert a 350es osztalék nem lehet, hogy hidegen hagyja a spekiket!
holnap érdekes lesz a mol, megint a hattyú halála jön benne, vagy mi érdekes lesz az otp, érdekes lesz a tkom, és érdekes lesz kicsik közül számomra a DM richtert nem írom, mert azt nem adom, tartom az osztalékig
aztán Lázár Ervin mondata nem mentett meg attól, hogy elváljunk, Gábornak új felesége lett, nekem barátom de amikor Gábor haldoklott 2016-ban, azt mondtam neki, majd elveszel újra feleségül, és minden jó lesz neki jó lett, a kórházban mesélte nekünk, hogy kint sétált a hóesésben nem sétált kint, 3 nap múlva meghalt a 2. feleségének fiai a halála napján lecseréltették a lakás zárait, Kata utána nem jutott be gyakorlatilag kisemmizték a lányomat mindenből
aztán megfejtettük Gáborral, a férjemmel, miért szól az üzenete Katának, hogy már MOST vigyázni tud a szüleire az üzenete az volt, hogy nem érdekes a külső , ami összetart minket, az a gyerek, Kata
amikor a férjem először bemutatott Lázár Ervinnek, azt mondta nekem a kézfogás után : "nagyon szép nő vagy, ugye nem élsz vissza vele? " mondtam, amikor csak lehet, visszaélek vele, ez egy" barátságos fegyverem" jót nevetett:)
meghívtuk őket, a férjem nagyon jóban volt Lázár Ervinnel, és eljöttek, még néhány más vendégünk is volt ott akkor, egy gitáros olasz srác, akit már 1 éve tanítottam magyar nyelvre, és a gitáros magyar barátnője, hatan voltunk, vacsoráztunk, jókat beszélgettünk, és éjfél után mentek el tőlünk Ervinék, jól érezték magukat és mi is
már nem, tanított a nagyunokám :) ma volt az első érettségi írásbelije, Lázár Ervin novellájából, szerinte jól sikerült 45 percig beszéltem ma telefonon vele, általában 4-5 percig beszélünk, de ma tovább tartott, örültem neki elmeséltem neki , mert már elfelejtette, hogy Lázár Ervin és a felesége volt a mi vendégünk is a volt férjemmel, és hogy megvan a könyv, amibe beírt Lázár Ervin egy üzenetet az anyjának, aki akkor gyerek volt, azaz a lányomnak, aki már nem gyerek az üzenet így szólt a könybeírásban: "szeretettel Katának, aki már MOST vigyázni tud a szüleire" Lázár Ervin
majd .... esetleg.... nem biztos.... nem fontos .... hamvába holt kispapír minden esetre amit ma ma eladtam 37.5-ön, megpróbálom visszavenni , ennyit tehetek a kis 2000 darabommal
mol-t osztalékra 2766-tól megpróbálom tartani, de nagyon keservesen magas , hogy itt vettem ezek a bűvöletek, hogy legyen otp, mol, richter, tkom, nehéz összehozni épp olyan nehéz, mint egy 10 számos keno 150 millióért:)
Törölt felhasználó2023. 05. 08. 20:50
és beragadásveszély,ha rosszuldöntünk,vagy veszteség.
leves