hát igen, csak ahogy írtam előbb, 35-ről 37.8-ig elég siralmas úgy, hogy öntik vissza, és 37-en zár ebben semmi emelkedés nem lehet, úgy látszik pedig én nem állok, csak 1500-2000 darabokkal eladásban, és nem dobálok 22K-t egyszerre
volt még egy 8 ezres azt ki akartam venni de lemaradtam pár másodperccel.azt 36.5 re betettem vételre.szerintem azért öntötték a végén mert várták feljebb nem ment aztán leadták
stayerke, emlékszel mit írtam múlt héten? hogy gyáva vagyok visszavenni az otp-t aztán ---de komolyan --- a te hatásodra vettem 10900-on ma eladtam a 10900-as és a 11000-es vételeket 11200-on és 11240-en, és vettem molt a záróban most attól tojok be:) ja, és a 413-as vételű tkom-ot eladtam 436-on ennyit a nagy papírokról DM-ben láttam, valaki megint öntött egy nagy adagot 37-re, sosem értem meg, miért kell 22K darabot borítani, amikor épp csak megindul a papír 34-35-ös szenvedés után de "f@szkalapnak" lenni is művészet ....
Szvsz, ahogy az Mtel is szépen felment az osztalékvágásig, úgy a MOL is felfog, akár 3k-ig is, a Richternél a 9k ez a bűvös szám. Otp más kávéház, az osztalék nem befolyásolja az árfolyamot jelentősen.
2000 db DMKER eladási ajánlata teljesült 37,500 Ft áron.
Törölt felhasználó2023. 05. 08. 10:24
dm ker el mi van?oszti 0 a,érdemes lenne venni,?ilyen áron ami most van mert látom cég elkezdte venni .meddig mehetne fel 40-50 közé.vagy 50 fölé kicsit.?
Ne haragudj, hogy este nem írtam, már fél tízkor aludtam, mert nagyon nehéz napom volt. Hát ezek a kis papírok tényleg komolytalanok, de úgy is lehet nézni, mint ha lottóznál! Otp, de a Richter és Mol is jó lesz hamarosan, nem mondom, hogy csak fel, de most a megemelkedett forgalom inkább jó jel!
előre borítékolom stayerke véleményét: "éva, mi a jó francokba nyúlsz bele? " belenyúltam, félig kijöttem belőle, még 200 darabom nem adtam na, szerencsejáték jelige
leves