igazából azért adtam nyitóban otp-t, hogy visszavegyem 750-en, de akkor megláttam a mol lerántást és gondoltam, próba :) de nem is kaptam volna 750-en otp-t, addig nem ment le , szóval ez jobb lett :)
Ma reggel még vettem egy kevés Otpt 10690ért, aztán végignéztem, ahogy ledarálják a Molt! 350ft-os osztalékkal nem tudom elképzelni, hogy nagyon levernék, de ha mégis, akkor egy kevés Otpt is becserélek Molra!
akkor tudat alatt szeretem a zöld és a piros almát:) tudat fölött a zöld almát szeretem és ez igaz:) bármikor lehet kapni zöld almát 360 körül, sokat veszek belőle a pennyben isteni harsogó zöld almákat veszek 360 körül időnként , és olyankor csinálom a zöld almából az "almáspite golyókat" nasinak : 2 zöld alma reszelve /a nagyobb lyukún/, vanilia, pici só, cukor vagy cukorhelyettesítő, fahéj, 5 perc alatt megpárolom, ha kihűlt, hozzáadom a tört /klopfolóval/ mézes kekszet és kész 3 napi csemegém
Kata vagyok, de ebben a kombinációban még nem mondták nekem, mondjuk a stayer alapból a férjem "művész neve" volt, csak mivel azon keresztül ismerkedtünk meg veled, így tovább vittem! A holnap szerintem további otp vételt fog eredményezni számomra, Molt inkább még tartom. Ez a két alma olyan mint a tőzsde: hol piros, hol zöld!
leves