ez a virágpiac ! félelmetesen gyönyörű hihetetlen szépségeket lehet kapni, de nem mertem sokfélét venni, volt már hideg fagyhalál áprilisban is a szobai részbe azért vettem 9 szál tulipánt, gyönyörűek, üvegvázába tettem és színes kövekkel osztottam el a kihajlásokat , nagyon szép lett
stayerke, amikor a magyar tőzsde már összevissza megy , mert érték már nincs, csak hiénák, akkor nem baj, ha óvatos valaki de ezt ma nem bírtam kihagyni rajta is veszthettem volna
stayerke, ma akkorát okádtak lefelé a mol-on, hogy éreztem, ki fogok jönni belőle nem voltam biztos benne, hogy ma, de mennem kellett, gondoltam, majd megnézem este, mi lett 30 forinttal feljebb is volt kereskedés benne, mint ahol eladtam de nem baj, nekem így jó lett
eddig tartármártást csak nagyon egyszerűen csináltam, majonéz, görög joghurt, só, bors ma utánanéztem és tettem hozzá mustárt és cukrot is ég és föld a különbség, olyan finom lett hihetetlen, hogy a mustár és cukor mennyit javít a tartármártáson
Én is éreztem már olyat, hogy egy bizonyos árfolyamnál már nincs tabupénz, viszont a párom múltjából okulva, pont ezért vettem állampapírt a tabupénzből! Így lemondok a lehetséges gyors haszonról, de nyugodtabban alszok! Ettől függetlenül nagy hazárdőr vagyok, csak már nem a tőzsdén! Ma én is kotyvasztottam: 2-3 napra egyszerű vacsorának virslis tésztát!
a tabupénzemből 2500-ra és 2470-re álltam vétellel mol-ban mindkettő felszabadult a 2500-as vételt tudtam adni 2590-en, a 2470-es vételt nem kaptam meg a tabupénzem csak fél napig "sérült"
én is beragadtam otp-be tasszka már itt volt értem reggel, amikor láttam, zúzzák a mol-t na, melyik hiénabanda? költői a kérdés 2500-on kaptam és betettem eladást 2590-re elment nem túl nagy nyereség, csak tabupénzből tettem rá de szép lett :) holnap otp-vel kell törődni az erkélyem már tele gyönyörű virágokkal, de még csak fagytűrőket mertem venni most csináltam sült halat tartárral, és előre elkészítettem párolt lilakáposztát a holnap sült husihoz és krumplipüréhez
Most már beragadtam, ez van. Azt hiszem egy időre elzárom magam a tőzsdei hírektől,árfolyamoktól és átváltok "nyugdíjbiztosítós ügynök" mentalitásba, miszerint nem kell törődni semmivel, majd kirúgja magát! Nyomasztó a szitu, de abba is biztos vagyok, hogy pár hónap(max1-1,5 év) és túl leszünk ezen az időszakon! Nem vagyok jó napizásban, úgyhogy nem is erőltetem, maradok nyugton és várok.
"csemegének" megint kókuszkrémet csináltam és narancsból narancszselét kevés étkezési keményítővel, belereszeltem citromhéjat is és egy réteg citromos túrókrémet halmoztam rá , finom lett:)
"kapasvan"-nak üzenem, ha olvas, ma kipróbáltam a sárgarépakrémlevest tökmaggal és tökmagolajjal, csináltam egy sárgarépakrémet reszelt sajttal és sok petrezselyemmel, és csináltam egy sült sárgarépaköretet fűszerekkel sült husihoz ez a hét a sárgarépáról szól nálam, sokat vettem a hétvégén és jólesik
leves