megint hülyeséget írtam, mert most én befolyásolnálak, hogy add el a molt, ne hallgass rám se, de ne tűnj el, esténként megbeszélhetjük, hogy mit gondolunk
stayerke, ne ! épp most akartam írni neked, hogy a mol-t eladnám, ha lenne, megiramodott 2540-ig ! nem kell persze órákat itt tölteni, tegnap én is csak fél órát voltam ha úgy érzed, hogy összezavarnak, amiket olvasol, akkor ne olvass, csak a magad megérzésére hallgass, ahogy észrevettem, jók a megérzéseid alapvetően
Éva őszinte leszek! Vannak saját várakozásaim, de azért kicsit befolyásol itt a fórumon néhány ember véleménye. Általában rosszul jövök ki belőle. Mire meggyőzöm magam, hogy az a másik ember talán jobban látja, mint én, és cselekszem, addigra meg annak az embernek hirtelen változik a véleménye! Szóval összezavar az itteni olvasgatás! Megint korán szabadultam az otptől, mert meggyőztem magam, hogy az itteni ászok jobban tudják! Tele a tököm. Nem akarok napizni, 1-2%-ért órákig monitort bámulni, görcsölni, idegeskedni. Elegem van. Talán még visszanéz értem az OTP, bár mivel már "minden rendben" itthon és a világban is, lehet, hogy ez se fog megtörténni, nem tudom. Azt hiszem eltávolodok egy időre, mert most nagyon felbosszantott ez a helyzet! Eredményes kereskedést és jó főzőcskézest, unokázást kívánok! Puszi
stayerke, nem bánnám, ha menne tovább az otp, 10400 és 10550-es vételem várja a kiszabadulást mégis jó lett volna a mol tegnapról mára, de nem láttam a nap végi lerántást, nem tudtam venni igaz, ma sem vettem
Az erste korrekt bank, bármikor volt vmi panaszom egyből kliens baráti választ kaptam! Másik bankok más tapasztalat? Multik, penny silány de olcsó, Auchan vidéken ohne, Tesco méregdrága lett, nincs eladó, Aldi Lidl egyforma.
Szia Éva. Lidl. Aldi Tesco Auchan van a tágabb körnéken belül, nekem is nézmi kell az árakat, ami éppen kell azt megpróbálom valamelyikében akciósan megvenni. penny nagyon messze van csak, ezért nekem az nem opció. neked optimálisabb a helyzet mivel ha jól veszem ki, Aldi Lidl Penny és a Lehel piac is ott van séta távra. Az biztos, hogy a Coop, CBA Príma még ezeknél is sokkal drágább....
leves