az erkély tényleg majdnem üres, van egy nagy babérmeggybokor, egy szép nagy hamvaskabokor, egy törpefenyő, ami már 40 centisre nőtt 2 év alatt és egy színes csarab, ami eddig túlélte a telet de már készítem elő a helyeket a kinti szabad virágoknak , 3 virágláda és egy asztal, amin elfér legalább 10 féle növény :) stayerke, hétvégén küldj egy piros és egy zöld almát, a kettő együtt mindig jó kedvet okoz nekem :)
van még szabad pénzem, de régóta van egy saját szabályom is: fullra sosem veszek belőle most meghúztam a határt, és inkább várok nem túl sürgős kijönni bármiből, és tasszka barátnőmmel már kitaláltunk programokat jövő hétre, szabin lesz , tehát a tőzsdén kívül is lesz élet az egyik biztos program egy virágpiac, ahonnan megvesszük a tavaszi "kertet" az erkélyeinkre a virágokat nagyon szeretem:) a nappaliban bent 24 különböző szebbnél szebb szobanövényem van, de az erkély majdnem kopasz, kivéve az örökzöldeket és egy primula virágot
Értem. Gondolom jobban esne szabad tőkével hátradőlni, de ez most nem könnyű időszak... Én ugyan nyakig vagyok otpbe, de szerintem a Molból fogsz rövidtávon hamarabb jól kiszállni!
Hathor, tudod, hogy nagyon sokszor megköszöntem nemcsak a fotóid, hanem az elemzéseid is , sőt sokszor kértelek, nézz utána valaminek és megtetted, tényleg köszönöm újra az, hogy bántanak téged, szinte " normálisnak" vehető ezen a fórumon valószínű az igazi lúzereket nem támadják, csak a sikeres embereket tehát örülj
Cyberg F.A.Azt sem tudom mi az, de ezt is ram fogjak majd, miattam ment csodbe, en vagyok a fo bunos.. "A fentiek vonatkozásában a Társaság nem lát lehetőséget az üzletszerű működés további biztosítására. Az Igazgató Tanács indítványozza, hogy a fizetésképtelenségi helyzet miatt a Közgyűlés döntsön a felszámolási eljárás megindításának kérelmezéséről" . CyBERG Corp. Nyrt. - Rendkívüli tájékoztatás - Bet site
Ami meg bejon, az nema csendben. Egy szot nem szolnak ra. Sem egy koszonom, semmi. Ha valami nem jo, azt azonnal luzerozzak, meg hallgatod milyen bena erte az ember, es megy terjeszteni minden topikba
veregetem is a vállam egyfolytában, a féregnél ügyesebben szorulok be "sok fába" most eszembe jut apocca kérdése, hogy állok a jó öreg richterrel én vidáman válaszoltam, hogy hidegen hagy, és otp-t vettem helyette hát igen:) richter 3 nap alatt 500-at jött fel a borulásból ...
szia senior, TŐLE sokat olvastam elemzéseket, de RÓLA nem, azokat átugrottam, akik vitába keveredtek vele azért olvasom az elemzéseit, mert általában HŰTENEK na, mára nincs is dolgom a tőzsdén :) nem azért, mert nem szeretném, hanem mert már elintéztem magamnak ....
Én arra gondoltam, amikor kioktató stílusban kispajtásozik a mester, de amikor teljesen más történik, mint amit jósolt(kijelentett), akkor napokra eltűnik. Egy kicsit érzékeny vagy, nincs itt ekkora baj...
Az a baj azt hiszitek minfennek ugy kell tortennie, ahogy gondolha egy elemzo, es attol semmi sem terhet el, mert kulimben egy luzer, egy beulteto, egy kokler az illeto. Istenem de jo lenne, ha 15even at minden kereskedesi otlet 100%os lett volna. 1hibat ejtunk, azt 15evog fossak rank
leves