nekem is volt richterem 4580-tól 5160.ig gyűjtve, de én eladtam a végét 5330-on mindből nyereséggel jöttem ki, de akkor átcseréltem kicsikre és nem bántam meg, mert akkor vettem set-et 95-től 102-ig nem számoltam ki pontosan, de a 120-ig emelkedés set-ben szerintem többet hozott, mintha bent maradok richterben , de semmiképp sem kevesebbet viszont az érdekes, hogy van wallisod 153-ról és ott fundásan ítélted meg, hogy legyen ez azt jelenti számomra, hogy újra kell gondolnom a wallis vételeket és eladásokat ugyanis azt terveztem, hogy 120-nál kidobbantok wallisból de most úgy gondolom, nem ez a te hatásod
de ráér, nem kenyérre kell, bevallom, fundásan néztem, korrektnek tűnt, aztán látod... a funda nélküli estben meg arányait tekintve "hülyére" kerestem magam, szóval ennyit arról, mivel lehet pénzt keresni... k.rvára szerencse függő.
persze hogy van :) 153-ról :) viszont a teljes portfóliómnak csak kb 10%-át szavaztam meg "kispapír játszósnak", van, amben hozzád hasonlóan sikerült ki-be ugrálni, ezzel a pakkal elaludtam.
a harmadik menetet nem tudtam adni 129.2-től kaptam 127.8-ig, de akkor leálltam 126-ra és 125.2-re venni, de ott nem kaptam 125.4-től 125-ig kb 200K vevő állt ma meglátjuk holnap, tényleg leadják-e 120-ig ... a mai zárás ronda lett
Mit szólsz Est-hez Éva? Nagyon adták ma, azt hittem a 130 megtartja. Vetted ma? Én még 130-nál igen, de mikor az elesett már nem mertem, nem tudtam nem szakad-e be 120 alá...
ja, most látom, hogy két vezér is kb. heti fizu nagyságrendben vett részvényt :) na most, ha van valami "story" a láthatáron, akkor nem ennyiért vesznek ;) az egyik régebben is vett 165-ért...
a régi kedvencedet a ricsit most adtam el 5870-n. Kiböjtöltem az 5k környéki vételeimet:) ezt a célárat meg már régen betettem eladásra (kíváncsi vagyok psze meddig megy, ez eddigi maxa 5875 volt)
leves