liza, ne haragudj, nem vagyok áruló, nem írtam be a konkrét nyereséged, de hát félelmetes vagy:) amúgy ma erre koncentráltál..... lenyűgöző :))))) fiatal pasik előre, lizáért:))
akár megharagszik liza, akár nem, de ezt most beírom : liza nemcsak gyönyörű csaj, de a világ legjobb női trédere:) szóval pasik, gatyákat felkötni, liza kegyeit keresni:) nem hülyéskedek, kiájultam, liza ma mennyit keresett :) én meg elkullogok a mai 105 ezer nyereségemmel
gondolod én tudom? :) az biztos, estben nagy a mocorgás mostanában, viszont (érthetően) sokan beparáztak a nav-os hírre, ez kicsit megtörte a jókedvet :) de valami készül.... úszni kell az árral, akár napon belül, akár pár napos pozikkal.
magyarázz meg valamit, ha tudsz: hogy van ez est-ben? nem meglepő a mai mozgása, már sokszor csinált ilyet de engem mégis meglep mindig ma csak 3K-t vettem 125.2-n és 126.4-en, és azt gondoltam sokáig, hogy még ezt a tételt sem tudom eladni 128.4-en aztán megindult, és 139-ig tudtam adni 16K-t ilyenkor mi történik? valaki nagyon adott, aztán felszabadult a nyomás alól, vagy mi történik?
leves