Osztalékfizetés szempontjából kiemelt dátumok:
- 2023. május 17. (E-7 nap): Utolsó kereskedési nap, amelyen a Kulcs-Soft részvények adásvétele
osztalékszelvénnyel történik a BÉT-en.
- 2023. május 19. (E-5 nap): A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja, az osztalékra az jogosult,
aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
- 2023. május 26. (E nap): Az osztalék kifizetésének kezdő napja, a jogosultak követelése ettől a
naptól nyílik meg.
még holnapi g lehet venni osztalékért................ A Kulcs-Soft Nyrt. tájékoztatása a 2023. évi (2022. évben elért adózott eredményből fizetendő) osztalékfizetés rendjéről (COAF: HU20230512011765) A Kulcs-Soft Nyrt. tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit, hogy a 2022. december 31-re végződő üzleti évének eredményéből a 2023. április 21-én kelt, 9/2023 (04.21.) számú közgyűlés által egyhangúlag elfogadott határozat alapján, részvényenként bruttó 150 forint osztalékot fizet (mindösszesen 900 000 e Ft). Osztalékra jogosult mindazon természetes és jogi személy, aki a 2023. május 19-én a Kulcs-Soft részvényének tulajdonosa, nevét a részvénykönyvbe bejegyeztette és a jogszabályban előírt azonosítóit az értékpapír-számlavezetőjén keresztül a Társaság rendelkezésére bocsátja. Az osztalékhoz való jog a kifizetés kezdő napjától (2023. május 26.) számított öt év elteltével évül el.
Miért döntene úgy,hogy 1400 legyen?Szerinted azért vett több tízezer darabot,még 2600-on is vette,hogy utána 1400 legyen?Ezt te sem gondolod komolyan,Inkább kirázta azokat,akik szabadulni akartak tőle.Most is csak 3-4 darabokkal próbálják letolni.Ugyanígy nem nagy mennyiséggel fel is lehetne tolni,ha megnézed a könyvet.Majd meglátjuk,hogy kinek lesz igaza.
4ig is egy rakat sajtpapír lett, amióta kiherélték, attól mert az szar lett, attól még itt sem jobb a helyzet. Arra hivatkoztam, hogy Kulcsár Úron kívül senki nincs, aki fel tudja/akarja mozgatni az árfolyamot. Megveszem 2000Ft-on mondjuk az 1000db-ot, hogy megkapjak a 150.000-t és ha a főnök úgy dönt, akkor 3 hónap múlva már 1400Ft-on fetreng az árfolyam. Buktam 450K-t és várhatom megint a verzérbikát, hogy ugyan tegyen bele egy kis lóvét. Ez nem kóser. Itt mindannyian arra játszottunk, hogy a főnök mikor vásárol be. Én is ültem benne pár évet, átvettem az osztikat, de a mostani felrántásban 2400-en kiszálltam.
A 4IG 0FT-os osztalékához,és az általad várt 1200FT-os árfolyamhoz képest szuper.Itt már 4-szer veszem fel a minden évben növekvő osztit. A 4IG-ben is érdekelt vagyok nem kevés darab számmal,úgyhogy szeretném,ha az is megindulna már.
A Kulcs-Soft Nyrt. tájékoztatása a 2023. évi (2022. évben elért adózott eredményből fizetendő) osztalékfizetés rendjéről (COAF: HU20230512011765) A Kulcs-Soft Nyrt. tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit, hogy a 2022. december 31-re végződő üzleti évének eredményéből a 2023. április 21-én kelt, 9/2023 (04.21.) számú közgyűlés által egyhangúlag elfogadott határozat alapján, részvényenként bruttó 150 forint osztalékot fizet (mindösszesen 900 000 e Ft). Osztalékra jogosult mindazon természetes és jogi személy, aki a 2023. május 19-én a Kulcs-Soft részvényének tulajdonosa, nevét a részvénykönyvbe bejegyeztette és a jogszabályban előírt azonosítóit az értékpapír-számlavezetőjén keresztül a Társaság rendelkezésére bocsátja. Az osztalékhoz való jog a kifizetés kezdő napjától (2023. május 26.) számított öt év elteltével évül el.
be ne kakkantsál már az erőlködéstől..28 hónapos regisztrációval 175 posztod van eddig....ez 6 poszt/hó....itt meg most egy nap alatt többet nyomsz ál Teréz anyaként
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link