jó hát ez is milyen szennyedék papír már. mindannyian azért vesszük, hogy majd Kulcsár Úr egy veszett pillanatában megveszi tőlünk drágábban. nonszensz b+ ez nem kereskedés, hanem kiskarácsony.
A 2023. első félévben Csoportunk konszolidált árbevétele ~18,5 %-kal növekedett (213 mFt) előző év azonos időszakához képest. Az adófizetési kötelezettség teljesítése után az időszak konszolidált nyeresége 28,54 %-kal magasabb, a 2022. első félévinél. Az időszaki összes átfogó jövedelem 2023. első félévben 523 308 eFt, mely 26,7 %-kal magasabb a 2022. első félévi 413 015 eFt-nál. Alap és higított EPS bemutatása IAS34 standard 11. bekezdése értelmében az egy részvényre jutó eredmény alap- és hígított értéke mutatóink: Egy részvényre jutó eredmény 2023.06.30. alap 88 hígított 88
Most stagnál,mert uborka szezon van.Meg fog ez indulni a jó eredményekre,és a magasabb osztalékra .Februárban 2600 is volt.Bejön valami jó hír,aztán meg is indul.hiszen kicsi a közkéz is.
Kulcsárnak a Számlázz.hu -t
kéne megvennie, mert mostanság arra lettem figyelmes, hogy 10 számlából
8-at a Számlázz.hu állít ki. Ha ezt meglépné, akkor cápák is rákapnának, de így?!???
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link