A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
ez ugyanaz a káosz, mint amit látok a "történetben". Nincsenek azonosítószámok a kötésekhez, nincs nyereség/veszteség kimutatás és még a 20K ajándéklóvét is lenyúlták. Rakás igénytelenség és még azt is leírják, hogy hol nem lehet őket elérni
Értem. Meglátjuk hogy itt lesz e vagy sem. Lehet nem volt jó ötlet elmennem az Erstétől. Ha nem lesz akkor megkérdezem tőlük mikor várható. Ha mást mondanak akkor megy a levél az MNBbe és a Cseheknek is
Azért az agyamat eldobom. Most beszéltem az IBKR-el és kiderült, hogy a
transzfer pénzrészét is rosszul küldték, ezért az automatizált rendszer
elvetette és kézzel javították. Tehát nem csak 30+ nappal később kezdték a
transzfert, mint ahogy leadtam, de még rosszul is. Azon már meg sem lepődök, hogy a
tegnapelőtti "viszlát" kiutalásom a K&H-tól még nem érkezett meg.
Hát ez katasztrófa, lassan egy órája nem frissül se az ajánlati könyv, se a megtörtént kötések listája. :( GraphiSoftPark esetén január 1 óta mindig üres a kötési lista.
Pont erre apellálnak, hogy lustaságból nem váltunk egy hasonló árú szolgáltatóra és ezért a szemétért pénzt kapnak, mert adunk nekik egy esélyt… Tényleg hagynád a pénzed egy olyan pénzügyi szolgáltatónál, aki nem válaszol egy ügyfél megkeresésére 2 hét alatt sem? És már február közepe van, nem az indulási nehézségekről beszélek.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link