A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Az én kapcsolattartóm sem küldött semmit. Ma többszöri hívás után visszahívott, és erre a "virtuális" sms értesítésre hívatkozott. Természetesen érdemit nem mondott, és az előző kbc-s levelezését már nem látja. Ha segít, akkor az új e-mail elérhetőség formátuma: Utonev..Vezeteknev@khertekpapir.hu
Lassan mondom, hogy még én is megértsem: NEM LEHET! Talán majd ha Platina***** csomagba kerülök, akkor 200 dollár/ hét díj ellenében megtehetem. Nekem ez a renccer katasztrófa
Az, hogy az elso 3 honapra mindenki ingyen a platinumba kerul, aztan osztalyoznak a forgalom utan. Ha meg akarod tartani az ingyenes platinum csomagodat, akkor annyi forgalmat kell csinalnod amit ott mutat. Neked mennyit mutat?
Engem jobban bosszant, hogy a Richter TL certimet amit nem tudom, tudtam eladni, mert a kereskedési rendszer nem működik , emailre ha szerencséd van aznap válaszolnak a telefont meg a kuyta nem veszi fel, hogy esetleg telefonom megbízást tudjon adni az ember. Türelmes az ember de azért vannak határok.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link