A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Igazából annyi történt, hogy a Patria Csehországban működő rendszerét hozták ide és honosították. Azt mondjuk nem tudom mekkora költség lett volna itthon működtetni tovább az eddigi KBC-s felületeket, de ennek talán jogi okai vannak mint anno a Randomnál is valószínűleg. A lényeg kb annyi, hogy az ügyfelek igényei nem számítanak semmit ez már sokadszorra bizonyosodik be. Az új felület jobb mint a semmi, de pont ennyivel.
szánalom a köbön az új rendszer....az egyetlen még valamirevaló kereskedési felületet is hazavágták ezzel. tényleg felfoghatatlan számomra, hogy egy ilyen silány minőségű applikációval és kereskedései felülettel, hogy mertek egyáltalán előrukkolni. kalap-kabát lesz ebből sajnos záros határidőn belül.
Mélyen átérzem azok fájdalmát - és megértem dühüket - akik csak egy jól működő és használható kereskedési rendszert szeretnének elfogadható költségekkel. Ebben az elbaszarintott országban hihetetlen, hogy egy szolgáltató sem képes már erre. Istenem mekkora űr keletkezett a Random eladása óta.
Igen, nagyon lassu a mobiltrader, es komplikalt, atlathatatlan a kbc mobilbrokerhez kepest. En nem ertem miert szarakodnak mindig uj felulettel, uj mobil programmal ilyen atallasoknal. A randomnak is volt egyszeru jol mukodo rendszere, erre jott az erste es mindent szetbaszott. Most ugyanez ismetlodik a kbc-nel. Legbosszantobb, hogy nem talalom a certiket, pl. EBOTPTL85 , EBBUXTL63, EBSPTS70, stb.
Tisztában voltak már egy ideje, hogy mekkora az ügyfélkör, nem a semmiből jött egyszerre sok ember. A pontos ügyfél adatok is rendelkezésre álltak már egy ideje. Remélem azzal is tisztában vannak, hogy akinek volt certi a portfolióba és nincs lehetősége semmire, mivel a nyitott megbízások nem kerültek át nem fog örülni ha rossz lesz ma az irány. Többször próbéltam az ügyfészolgálatot hívni de csak csörög nem kapcsol sehova, nem veszi fel senki. Hát nem tudom ...
hát ez az első napja az új rendszernek és elég gyalázatosan indul. Kb 10 éve vagyok ügyfél, de hamarosan lezárul ez a fejezet... Tud valaki ajánlani egy megbízható és működő platformot?
Azt kérné a barátom tőletek, hogy valaki próbáljon már meg Applikációban venni 1db bármilyen Magyar részvényt.Tényleg jól látja, hogy csak Limit áras megbízást ismer a rendszer?
Ja, es nem is frissul amikor belelepek a koteslistaba, percekkel kesobb is az az utolso kotes a listaban ami a belepes pillanataban volt. Van valami mas normalis magyar broker? Otp, erste es mostmar az ex kbc is kilove. Csak mar meg itt van a penzem, ha koltozok megint fizethetek az utalasokert. Rohadjon meg ez a mocskos szemet kbc is, hogy igy elbaszta ezt az egeszet.
Én még szerintem az elsők között, 00:33-kor indítottam el a módosítást (nyilván csak reggeltől láthatják ügyintézők), eddig még nem jött SMS, ha megjön, beírom. . (Remélem, hogy ma be tudok lépni. Nem akarok még nagyon aktívan trédelni, de ellenőrizném a portfóliót, ismerkednék a rendszerrel, appal és újra beállítanék néhány stopot is. Nem vagyok IT-s, tudom, hogy nagy meló egy ilyen migráció, de egyébként az számomra hihetetlen, hogy a kapacitást, terhelést (IT/ügyfélszolgálat) mindig alultervezik, és utána meglepődnek, hogy jééé, jönnének az ügyfelek.)
Azt irja a jelenlegi dijcsomagom platinum, amihez ingyenes real time adat jar, de a koteslistaban az utolso kotes mindig 20 perccel korabbi a valos idonel.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link